Betalningsanmärkningar

smslån med betalningsanmärkningarDu kan faktiskt låna pengar med smslån och privatlån trots att du har betalningsanmärkning. Det är många människor som har betalningsanmärkningar, mer eller mindre, faktum är att drygt 1 miljon invånare i Sverige har en eller flera anmärkningar. När du får en betalningsanmärkning så tar det tre år innan den försvinner, även om du betalar skulden. Men trots att du har betalningsanmärkningar så finns det en smidig lösning om du behöver låna.

På Sverigekredit kan du jämföra de bästa kreditbolagen i vår topplista med smslån och snabblån samt privatlån. Kreditbolagen nedan kan godkänna lån trots betalningsanmärkningar bara du inte redan har en stor mängd skulder. De tittar inte på din kredithistorik utan gör en aktuell kreditbedömning för att säkerställa att du kan återbetala lånet.
Läs mer om betalningsanmärkningar.

Låna med betalningsanmärking på dessa kreditbolag:


Att låna pengar med smslån trots betalningsanmärkningar.

Eftersom du har betalningsanmärkningar så betyder det att du tidigare har misslyckats att betala tillbaks lån eller skulder, därför är det viktigt att du gör upp en ordentlig budget och återbetalningsplan för att försäkra dig om att du kan betala tillbaks smslånet eller snabblånet som du ansöker om. Att låna pengar med betalningsanmärkningar är ingen fara så länge man har kontroll på sin ekonomi. Ett smslån kan faktiskt vara bra för att hålla huvudet över ytan när man hamnar i en ekonomisk kris, så länge det används förnuftigt.

Det ger dig möjligheten att snabbt kunna få ett extra tillskott med pengar, för att betala den där oförutsedda utgiften som helt plötsligt uppstått. De flesta banker nekar dig att låna pengar med smslån trots betalningsanmärkningar men lånegivarna ovan godkänner att du har betalningsanmärkningar under förutsättning att du har någon form av inkomst. Kom ihåg att det ligger på ditt ansvar att återbetala lånet och att du förvärrar din ekonomiska situation om du trots dina betalningsanmärkningar lånar pengar som du inte klarar av att betala tillbaks.

Låneformer där du kan låna trots dina anmärkningar

Smslån är bara en låneform där du kan låna med anmärkningar och smslån ingår i låneformen mikrolån och snabblån. Dessa låneformer är begränsade till relativt små belopp med syftet att det ska gå snabbt och enkelt att ansöka och få sina pengar. Det är ingen skillnad att ta ett mikrolån med betalningsanmärkning eller ett smslån, du använder bara en annan form ansökan och legitimering, t.ex bank-ID, även kallad e-legitimation. Mikrolån är egentligen bara ett annat namn för samma lån, precis som snabblån.

Om du däremot behöver låna en större summa pengar över 25.000 kr, så måste du ansöka om ett privatlån hos ett kreditbolag som godtar betalningsanmärkningar. Om du t.ex behöver ta ett billån med betalningsanmärkningar så är ett privatlån att rekommendera. Det finns färre kreditbolag som erbjuder billån trots att du har anmärkningar i förhållande till mikrolån och smslån, men det är fortfarande möjligt att få ansökan godkänd på ett större belopp. Det aldrig några garantier för att du får din ansökan godkänd, det beror helt på hur din nuvarande ekonomiska situation ser ut.

att tänka på med betalningsanmärkningarAtt tänka på innan man ska låna med betalningsanmärkningar

Att ha betalningsanmärkningar betyder nödvändigtvis inte att man har en dålig ekonomi och det är just därför som ett antal kreditbolag erbjuder smslån, snabblån och privatlån trots anmärkningar. Man bör dock ta sina anmärkningar på allvar och inte dra på sig fler, onödiga skulder för att riskera ytterligare betalningsanmärkningar. Att låna pengar är inte farligt eller dumt, så länge man vet vad man gör och vad ett lån innebär. Tänk därför på att inte försätta dig i fler ekonomiska kriser, att inte dra på dig fler onödiga skulder och att börja bygga upp en stabil ekonomi som minimerar risken att du får nya betalningsanmärkningar.