Låna 25 000 kr

Hur mycket vill du låna?

När du ska renovera hemma men saknar 25 000 kr eller om en oväntad faktura anländer kan du ansöka om ett smslån. När du ansöker om ett smslån kan du enkelt fylla i dina uppgifter. Dessutom får du vanligtvis svar inom 24 timmar.

Ansök om 25 000 kr idag!

Innan du ansöker om ett lån på 25 000 kr behöver du ta en del beslut om ditt lån. Det allra första du behöver bestämma är om lånet är nödvändigt och att du kan betala tillbaka det. Om du redan innan känner att du inte har möjlighet att betala tillbaka lånet inom löptiden är det bättre att avstå och lösa det på annat sätt. Obetalade lån drar snabbt iväg i kostnad och det blir dyra förseningsavgifter vilket gör det till en ond spiral.

Tänk på det här innan du lånar 25 000 kr:

  • Låna bara om du verkligen behöver
  • Jämför långivarna innan du ansöker om lån på 25 000 kr
  • Läs villkoren noga innan du signerar ett avtal

Låna 25 000 kr utan UC

Om du däremot har en trygg och stabil ekonomi men har drabbats av en oförutsedd utgift som en trasig bil, tandläkarräkning eller behöver reparera hemma men det saknas en del av kostnaden kan ett lån på 25 000 kr vara ett bra alternativ.

Du kan smidigt se vilka långivare som lånar ut 25 000 kr utan UC genom att jämföra hos Sverigekredit.se. När du väljer att låna utan UC tar långivaren ut en kreditupplysning från ett annat bolag än UC AB. Det gör att ditt kreditvärde besparas något. För varje ansökning du gör hos UC sänks din kreditvärdighet något, vilket gör att det är fördelaktigt att ansöka om smslån utan UC.

Att låna 25 000 kr med betalningsanmärkningar kan vara besvärligt. Men det är ingen omöjlighet. Allt fler långivare erbjuder lån till personer med betalningsanmärkningar. Det viktiga är att skulden är reglerad och anmärkningen behöver ofta vara äldre än 6 månader.

Andra villkor som många långivare använder sig av är att du behöver en stabil inkomst för att låna 25 000 kr. Vanligast är att du behöver en inkomst på 100 000 kr på år eller 10 000 kr per månad. Men det finns undantag hos de olika långivarna.

Något annat som skiljer sig åt är huruvida de tar ut extra utgifter. Det kan vara utgifter som aviavgift för varje betalning eller en uppläggningsavgift. Både storleken på avgifterna och om de tar ut någon avgift kan skilja sig mellan kreditgivarna.

Ansök om smslån

Hitta lån på liknande summor:

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden