SevenDay

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Erbjuder prisgaranti
  • Stabilt bolag
  Nackdelar:
  • Ej populära på Sverigekredit
  • Godkänner inga ansökningar
  • Ej öppet på helger

  Popularitet

  SevenDay har aldrig varit en väldigt populär långivare på Sverigekredit som många väljer. I förhållande till de flesta långivare av privatlån så är det ytterst få som väljer att klicka sig till SevenDay för att ansöka om ett lån. Vi har dock sett en uppgång den senaste tiden och det kan bero på övrig marknadsföring.

  Godkända ansökningar

  Sevenday har alltid varit mycket noga med sin kreditgivning, men på senare tid så har vi sett en förbättring i statistiken av godkända ansökningar. Vi ser en tydlig trend som visar att Sevenday växer sig större och att de satsar hårdare på att få fler kunder än tidigare.

  Trygghet och Service

  Bolagssiffrorna visar att SevenDay växer för varje år. Ekonomin i bolaget är minst sagt stabil så det är tydligt att bolaget bedriver en sund verksamhet. Vi har ännu inte fått några klagomål från våra användare men vad beträffar hjälpsamhet mot privatpersoner med kreditbehov så verkar inte SevenDay speciellt flexibla.

  Villkor och Kvalitet

  För att få låna hos SevenDay så krävs det att du är minst 20 år gammal, tjänar minst 120.000 kr om året och inte har några betalningsanmärkningar. Du måste vara folkbokförd i Sverige och inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

  Kvaliteten på tjänsten känns gedigen och genomtänkt. SevenDay erbjuder även en prisgaranti, vilket innebär att du får din ränta sänkt om du hittar en lägre ränta för samma låneform hos någon annan långivare.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden