Loanstep

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Kostnadsfritt lån i 14 dagar
  • Ingen UC
  • Betalningsanmärkning OK
  Nackdelar:
  • Hög förmedlingsavgift

  Om Loanstep

  Loanstep är en snabblångivare som erbjuder lån utan UC. Du kan låna upp till 25000 kr med en återbetalning på 14 dagar till 3 år. Den effektiva räntan på ditt lån kommer ligga på max 33,46 %. Du kan låna räntefritt upp till 25000 kr om du betalar tillbaka ditt lån inom 14 dagar. Du kan även betala tillbaka lånet på upp till 36 månader med ökande kostnader.

  Om du skickar in en ansökan på en vardag innan kl. 12:00 får du besked redan samma dag. Om din låneansökan har godkänts får oftast även pengarna redan samma dag.

  Låna av Loanstep

  Loanstep har en tydlig och välkomnande hemsida som snabbt förklarar hur det går till och vad de erbjuder. Själva ansökan är enkel – du väljer belopp och identifierar dig sedan med BankID. När ansökan väl är genomförd och du har fyllt i dina personuppgifter börjar Loanstep behandla lånet och du får besked direkt.

  I samband med ansökan görs även en kreditupplysning. Den tas inte hos UC, utan med kreditupplysningsföretaget Bisnode för att inte tynga ditt UC-betyg i onödan.

  Räntor och avgifter

  Om du betalar tillbaka korttidslånet inom 14 dagar är det helt kostnadsfritt – alltså erbjuder Loanstep ett av få antal räntefria lån på marknaden. Utan dolda kostnader. I många fall kan det vara bra med ett extra tillskott under en kort period och då kan ett lån som detta vara en lösning. Om du inte betalar tillbaka inom två veckor tillkommer ränta och förmedlingsavgift.

  Kundservice

  Kundservice är tillgänglig under vardagar mellan kl. 9:00 fram till 12:00. Det är alltså en något begränsad tillgänglighet, men för allmänna frågor finns en utförlig FAQ-sida på webbplatsen. Kundtjänst har en chatt där du kan få svar direkt, men det går även bra att mejla eller ringa.

  Loansteps hemsida ägs av SBL Finans AB (556933-0961), som är ett registrerat konsumentkreditinstitut med tillstånd från Finansinspektionen. Deras kundtjänst kan kontaktas på såväl chatt och e-post som telefon.


  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden