Folkia

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Ett populärt och bekräftat kreditbolag på Sverigekredit.
  • Bra trygghet, service, högt maxbelopp och lång löptid.
  • Kundtjänst alla dagar i veckan.
  • Flera ansökningsmetoder och alternativ för legitimering.
  Nackdelar:
  • Inga utbetalningar på helger.
  • Förhållandevis höga priser.

  Folkia har bytt namn till Monetti. När du klickar på ”ansök” kommer du alltså att ansöka hos Monetti.


  Popularitet

  Folkia är en av de populäraste långivarna på Sverigekredit som erbjuder smslån och det är för många ett känt varumärke som direkt förknippas med små och snabba lån. Statistiskt sett så hamnar Folkia bland de 5 populäraste långivarna och varje månad är det hundratals användare på Sverigekredit som ansöker om ett lån hos långivaren.

  Godkända ansökningar

  Folkia har alltid visat fin statistik på Sverigekredit när det gäller godkända ansökningar. Din ansökan kan även godkännas om du har betalningsanmärkningar, så länge långivaren bedömer att din inkomst och kreditvärdighet i övrigt är god nog och att du uppfyller alla villkor.

  Trygghet och service

  Folkia har funnits ända sedan 2006 och är ett av de största kreditbolagen på den Svenska marknaden som erbjuder smslån. Långivaren bedriver en seriös utlåningsverksamhet där samtliga ansökningar bedöms enligt god sed. De är även medlem i SKEF som är Sveriges branschförening för snabblånföretag, vilket är en extra trygghet för dig som kund.

  Kundtjänsten är förstklassig och öppen alla dagar i veckan, kötiderna är i regel korta och du får hjälp av professionell support.

  Villkor och kvalitet

  Långivaren erbjuder högre belopp och längre löptider än de flesta kreditbolag med smslån och snabblån, vilket är en av anledningarna till att långivaren är så populär. På Folkia spelar det ingen roll om du är ny eller befintlig kund, du kan ansöka om vilket belopp och vilken löptid du vill. Du kan däremot inte fritt välja löptid, den styrs till viss del av beloppet du önskar låna.

  Utbetalningar sker endast på vardagar men ansökningar kan göras på helger. Folkia håller överlag mycket hög kvalitet, både när det gäller sin hemsida, tjänsten och sin service.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden