Ferratum

Ferratum är kanske Sveriges största långivare av smslån med över 1,5 miljoner kunder och det är en av de populäraste långivarna i sin bransch på Sverigekredit. Prisexempel nedan visar kostnader för smslån upp till 4000 kr. Besök Ferratum för att läsa mer om kreditkonto upp till 15.000 kr.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Trygg långivare
  • Utbetalning på helger
  • Populärast på Sverigekredit
  • Godkänner många ansökningar
  • Bra räntefritt erbjudande
  • Godtar betalningsanmärkningar
  Nackdelar:
  Lågt maxbelopp för smslån

  Popularitet

  Ferratum är den populäraste långivaren på Sverigekredit som erbjuder både smslån och kreditkonto och allt tyder på att de har mycket nöjda kunder. Långivaren är dessutom välkänd och har ett varumärke som de flesta kommer ihåg. Varje månad väljer 1000-tals av våra användare att klicka sig vidare till Ferratum för att ansöka om ett lån.

  Godkända ansökningar

  Det är stor chans att din ansökan blir beviljad hos Ferratum om man ser till den statistik som vi har samlat på Sverigekredit. Ferratum är en av de fem bästa långivarna av små krediter när det kommer till hur många ansökningar som godkänns i förhållande till det antalet användare som väljer att klicka sig vidare till långivaren.

  Trygghet och Service

  Ferratum har bedrivit sin låneverksamhet ända sedan 2005 och idag är det ett av de absolut största kreditbolagen i sin bransch. Faktum är att Ferratum var det första bolaget i Europa att lansera smslån. Med sina 270 anställda och 1,5 miljoner lånande kunder, kan du känna dig trygg med ditt lån.

  Företaget är dessutom medlem i föreningen för Svenska Konsumentkreditföretag – SKEF. Ferratum erbjuder kundtjänst på generösa öppettider och alla ärenden hanteras snabbt och proffsigt.

  Villkor och Kvalitet

  Ferratum har en bra tjänst och håller hög kvalitet där du erbjuds både smidigt smslån och förmånligt kreditkonto. Lånebelopp, löptid, villkor och annat är likt många andra bolag men en fördel är att du inte betalar någon ansökningsavgift och att det inte tillkommer några andra avgifter för lånen.

  Ferratum utbetalar ditt lån på helger om du har Nordea som bank och detta ser vi positivt på.

  Intervju


  På Ferratum, är vi stolta över vårt rykte som en ansvarsfull och pålitlig långivare.

  Varför ska man välja just er?

  Ferratum är en av världens största snabblångivare. Vi är verksamma i 22 länder över hela världen och har tjänat över 2 miljoner nöjda kunder globalt. Vi är etiska i alla situationer vilket gör oss till det självklara valet för ett snabblån. Genom att vara tydliga och transparenta med kostnader och följa alla lagar för snabblån skapar vi en trygghet för våra kunder.

  Vad är ansvarsfull kreditgivning för er?

  Vi informerar våra kunder om att snabblån enbart hjälper för kortsiktiga finansiella behov och inte för långvariga ekonomiska problem. Vi försäkrar oss alltid att våra kunder har en förmåga att betala tillbaka ett potentiellt lån. Genom en kreditupplysning via Creditsafe kan vi få information om våra kunders ekonomiska situation för att på så sätt bestämma möjligheterna om ett lån och återbetalning.

  Vi tar även hänsyn till faktorer som ålder, inkomst och personliga förhållanden innan en kund tar ett lån. Vi stoppar ansökningsprocessen om en kund informerar Ferratum om särskilda ekonomiska svårigheter.

  Vad kan man som kund förvänta sig av er?

  1. Vi är en vänlig långivare med bra kundservice Vi förstår att våra kunder behöver låna pengar snabbt och enkelt. Vi prioriterar alltid vår relation till våra kunder först. Har du blivit rekommenderad att testa Ferratum via en Affiliate är processen densamma och dina pengar är bara ett klick bort. Vår kundtjänst finns tillgänglig för dig alla dagar i veckan via telefon, mejl eller chatt på hemsidan.

  2. Beslut på minuten och utbetalning direkt Få ditt lån samma dag! Vi använder avancerade system som hjälper oss att fatta ett beslut inom några minuter på din ansökan och göra utbetalningar så snart vi kan. Har du konto hos Nordea finns pengarna tillgängliga på ditt konto direkt. Har du konto i annan bank, och utbetalningen sker innan kl. 12:00, har du tillgång till pengarna samma dag kl. 17:00, om betalningen sker en helgfri vardag. Sker utbetalningen efter kl. 12:00 finns de tillgängliga på ditt konto nästkommande helgfria vardag kl.12:00.

  3. Snabb och enkel ansökan via internet Allt du behöver göra för att ansöka om lån är att välja belopp, identifiera dig och fylla i vår enkla ansökan via internet. Ansökan behandlas under våra öppettider och därefter betalas dina pengar ut till ditt bankkonto direkt. Vi erbjuder två olika produkter, Ferratum Credit och Ferratum Micro.

  Ferratum Credit Ferratum Credit är ett kreditkonto med fria uttag upp till 15 000 kr. Helt räntefritt de första 30 dagarna. Inga dolda avgifter. När du fått din kredit godkänd kan du använda den så ofta du behöver. Du har möjlighet till fria uttag med fritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Det funkar precis som ett kreditkort. Du betalar först när du nyttjar krediten! Ferratum kreditkonto erbjuder dig precis den flexibilitet du behöver. Du har tillgång till ditt kreditkonto dygnet runt och kan närsomhelst beställa ett uttag. Avbetalning sker i egen takt!

  Ferratum Micro Ferratum Micro är ett traditionellt snabblån om upp till 4 000 kr med 30 dagars återbetalningstid. Nya kunder ansöker enkelt via vårt ansökningsformulär på vår hemsida. Befintliga kunder kan ansöka om lån genom att logga in via sitt konto på hemsidan och via SMS. Du skickar sms till nr 72323 och anger önskat lånebelopp, återbetalningstid och personnummer. Exempel på sms: 4000 30 560105-6789. Bytt nummer eller behöver hjälp? Ring vår vänliga svenska kundtjänst på 020-12 30 30 och vi kommer att uppdatera dina uppgifter och åtgärda problemet inom några minuter! Om du inte vill ringa kan du enkelt kontakta oss via kundtjanst@ferratumbank.se alternativt vår chatt på vår webbsida.
  Recension - Ferratum
  Betyg 96/100

  Villkor

  • Lägsta ålder – 20 år.
  • Registrerat mobilabonnemang / kontantkort och bankkonto.
  • E-postadress
  • Kreditvärdighet - Avgörs av Ferratum och det belopp du vill låna.
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • SMS
  Avi-avgift: 0 kr
  Uppl.avgift: Fr. 250
  Ansökningsavgift: 0 kr