Zmarta

Zmarta

Info om Zmarta

Ränteexempel

Belopp: 120.000 kr
Löptid: 8 år
Ränta: 8,30%
Effektiv ränta: 8,62%
Uppl-avgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Månadskostnad: 1.715 kr
Att återbetala: 164.640 kr
(Information från långivaren)
Totalbetyg: 89/100
Popularitet Mycket Bra (18/20)
Godkända ansökningar Mycket Bra (18/20)
Prisnivå Mycket Bra (18/20)
Trygghet & service Mycket Bra (17/20)
Villkor & kvalitet Mycket Bra (18/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
3 - 5 bankdagar

Kundtjänst:
Öppet vardagar 09:00 - 17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Freedom Finance Kreditservice AB
Polisgatan 4
Box 1068
262 21 Ängelholm
Organisationsnr. 556647-0737
Zmarta är en av Sveriges nyare låneförmedlare som hjälper dig att nå ut till flera banker och kreditbolag med en enda ansökan och kreditupplysning. Här kan du låna upp till 500.000 kr och få flera låneförslag som du sedan får välja mellan.
Fördelar:
 • Generösa lånevillkor
 • Ägs av Freedom Finance
 • Snabb live chat
 • Erbjuder fler tjänster
Nackdelar:
 • Något rörig hemsida
 • Ej kundtjänst på helger

Popularitet

Zmarta har snabbt blivit en populär låneförmedlare på Sverigekredit. Varumärket har marknadsfört sig flitigt sedan lanseringen och just nu är det många som väljer att gå till just Zmarta för att ansöka om lån.

Godkända ansökningar

Vår statistik visar att många användare på Sverigekredit som klickar sig till Zmarta får sin ansökan godkänd. Det är faktiskt fler som får lån hos Zmarta jämför med de flesta andra låneförmedlare. Det märks att Zmarta drivs av en etablerad aktör som har bra samarbeten med banker och kreditbolag.

Trygghet och Service

Zmarta är ett relativt nytt varumärke på den Svenska marknaden, men det är verkligen inga duvungar bakom tjänsten. Varumärket ägs av en av Sveriges största låneförmedlare, Freedom Finance som vi har lång och positiv erfarenhet av. Som kund hos Zmarta så kan du känna dig trygg och med all säkerhet väl omhändertagen.

Servicen hos Zmarta är mycket bra när den väl finns tillgänglig, men tyvärr så har det inte gjorts en lika stor satsning på Zmarta’s kundtjänst i jämförelse med Freedom Finance. Positivt är att du inom 60 sekunder kan komma i kontakt med deras kundtjänst genom en live chat som finns på hemsidan. Det är perfekt för dig som har korta frågor.

Villkor och Kvalitet

Zmarta har förhållandevis vänliga villkor för att du ska kunna ansöka om ett lån. Det krävs att du är myndig (18 år), att du bor i Sverige och att du har en årsinkomst på minst 100.000 kr. Det behöver inte vara något hinder att du har betalningsanmärkningar men du får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Zmarta känns som ett nytt fräscht och modernt varumärke som vi kommer få se mycket av i framtiden. Vi har inga anledningar att ifrågasätta deras kvalitet, speciellt med en storebror som Freedom Finance i ryggen. Kvaliteten på hemsidan och tjänsten känns gedigen men hemsidan kunde ha lite bättre struktur för att man lättare ska hitta information man söker.

Recension - Zmarta
Betyg 89/100

Villkor

 • Minst 18 år gammal
 • Minst 100.000 kr i årsinkomst
 • Fast bostad i Sverige
 • Svensk medborgare
 • Ej skulder hos Kronofogden
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

 • Underskrift
Avi-avgift: 0 - 50
Uppl.avgift: 0 - 795
Ansökningsavgift: