WebFinance

WebFinance

Info om WebFinance

Totalbetyg: 5/100
Popularitet Dåligt (1/20)
Godkända ansökningar Dåligt (1/20)
Prisnivå Dåligt (1/20)
Trygghet & service Dåligt (1/20)
Villkor & kvalitet Dåligt (1/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:

Kundtjänst:
Öppet vardagar
Öppet lördagar
Öppet söndagar


Organisationsnr.
Fördelar:
Nackdelar:

WebFinance är en låneförmedlare som hjälper privatpersoner i Sverige och Norge med att nå ut till flera banker och kreditbolag med en enda ansökan. Här kan du ansöka om privatlån på mellan 10.000 kr till 400.000 kr utan säkerhet som du återbetalar på mellan 1 – 15 år. WebFinance har funnits sedan 2011 och sedan start har de hjälpt hundratusentals privatpersoner att få lån och kreditkort till förmånliga villkor.

Tjänsten som erbjuds är helt kostnadsfri och inte förenad med några förpliktelser, du väljer helt själv vilket låneerbjudande du vill acceptera eller om du inte vill acceptera något alls. WebFinance finansieras av de banker och kreditbolag som de samarbetar med.

Enkel och snabb tjänst

Tjänsten är väldigt snabbt och enkelt att använda. Det enda du behöver göra är att fylla i ett formulär på WebFinance hemsida så kommer de att skicka den vidare till fem olika banker och kreditbolag som har de bästa villkoren för just ditt lån.

Om du inte skulle vilja acceptera de erbjudanden du får så är du helt fri till att tacka nej, annars behöver du bara legitimera dig och signera låneavtalet för att få pengarna till ditt konto. Från det att du skickat in din ansökan så tar det i regel 2 arbetsdagar innan du får dina låneerbjudanden skickade till dig.

webfinance annonsWebFinance lånevillkor

  • Godkänd enligt sedvanlig kreditupplysning
  • Minst 18 år gammal
  • Registrerad adress

Ansök knapp

Kundtjänst

E-post: post@finans24.org
Tel nr: 063 87 77 77

Postadress

Leads AS
Vardelia 11
2020 Skedsmokorset
Norge

Jämför WebFinance med andra långivare
Recension - WebFinance
Betyg 5/100

 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sverigekredit/www/wp-content/themes/sverigekredit/single-kreditbolag.php on line 314
Avi-avgift: 
Uppl.avgift: 
Ansökningsavgift: