WebFinance

WebFinance erbjuder såväl små som stora konsumtionslån. Även fast det är en relativt ny aktör på marknaden har de redan etablerat sig och haft cirka en halv miljon kunder.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  Nackdelar:

  WebFinance är en låneförmedlare som hjälper privatpersoner i Sverige och Norge med att nå ut till flera banker och kreditbolag med en enda ansökan. Här kan du ansöka om privatlån på mellan 10.000 kr till 400.000 kr utan säkerhet som du återbetalar på mellan 1 – 15 år. WebFinance har funnits sedan 2011 och sedan start har de hjälpt hundratusentals privatpersoner att få lån och kreditkort till förmånliga villkor.

  Tjänsten som erbjuds är helt kostnadsfri och inte förenad med några förpliktelser, du väljer helt själv vilket låneerbjudande du vill acceptera eller om du inte vill acceptera något alls. WebFinance finansieras av de banker och kreditbolag som de samarbetar med.

  Villkor och Kvalitet

  Tjänsten är väldigt snabbt och enkelt att använda. Det enda du behöver göra är att fylla i ett formulär på WebFinance hemsida så kommer de att skicka den vidare till fem olika banker och kreditbolag som har de bästa villkoren för just ditt lån.

  Om du inte skulle vilja acceptera de erbjudanden du får så är du helt fri till att tacka nej, annars behöver du bara legitimera dig och signera låneavtalet för att få pengarna till ditt konto. Från det att du skickat in din ansökan så tar det i regel 2 arbetsdagar innan du får dina låneerbjudanden skickade till dig.

  WebFinance lånevillkor

  • Godkänd enligt sedvanlig kreditupplysning
  • Minst 18 år gammal
  • Registrerad adress

   

  Kundtjänst

  E-post: post@finans24.org
  Tel nr: 063 87 77 77

  Postadress

  Leads AS
  Vardelia 11
  2020 Skedsmokorset
  Norge

  Recension - WebFinance
  Betyg 54/100

  Villkor

   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg

  Legitimering

   Avi-avgift: 0 kr
   Uppl.avgift: 0 kr
   Ansökningsavgift: 0 kr