WebFinance

WebFinance erbjuder såväl små som stora konsumtionslån. Även fast det är en relativt ny aktör på marknaden har de redan etablerat sig och haft cirka en halv miljon kunder.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  Nackdelar:

  Ibland är man i behov av ett privatlån, och på dagens lånemarknad finns mängder av alternativ. Den som vill ha hjälp att jämföra alla alternativ kan vända sig till Webfinans, en aktör som dessutom erbjuder möjligheten att samla smålån samt förmedla lån upp till hela 500 000 kr. I den här recensionen tar vi en närmare titt på allt från lånevillkor till återbetalning.

  Vilka är Webfinans?

  Målsättningen på Webfinans är att göra det enkelt att låna.

  Det är Leads Nordic AS som står bakom tjänsten och de vill hjälpa sina kunder att få en bättre privatekonomi – och 400 000 privatpersoner har redan använt sig av tjänsterna från Webfinans.

  Man tillhandahåller alltså inte själva några lån, istället hjälper man kunderna att jämföra och hitta fördelaktiga lån. Dessutom erbjuds ett fömånsprogram som en hjälp för att förbättra privatekonomin. I detta program ingår bland annat:

  • Experttips om lån, pensioner och sparande.
  • Guide till privatlån och andra finanstjänster.
  • Omfattande låneguider.
  • Tips och råd som visar hur du kan öka dina chanser att beviljas ett lån.
  • Tillgång till verktyg för att jämföra olika låneerbjudanden.

  Stora fördelar med att jämföra låneinstitut

  Som låntagare har man en hel del att tjäna på att jämföra olika låneerbjudanden genom Webfinans . Skillnaderna kan vara stora, men utan de rätta finansiella kunskaperna kan det vara svår att välja rätt. Webfinans kan vara en hjälp på vägen. Dessutom har de professionellt utbildad personal på plats som kan hitta de punkter som avgör huruvida man får ett lån beviljat eller ej.

  Recension - WebFinance
  Betyg 51/100

  Villkor

  • Man måste minst vara 18 år.
  • Årsinkomsten måste minst ligga på 100 000 kr
  • Lånsökaren får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

   Avi-avgift: 0 kr
   Uppl.avgift: 0 kr