EverydayPlus

Högrisktriangel Smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
EverydayPlus är en av ledarna i sin bransch med kreditkonton, där du får krediten tillgänglig i din mobil i stället för utbetalade pengar direkt till ditt konto. En mycket populär långivare på Sverigekredit som godkänner en stor del ansökningar.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Unik och bra tjänst
  • Populär på Sverigekredit
  • Godkänner många ansökningar
  • Bra service alla dagar
  Nackdelar:
  • Godtar ej betalningsanmärkningar

  Popularitet

  EverydayPlus är ett relativt nytt varumärke i Sverige som snabbt blivit riktigt populärt på Sverigekredit och hjälpt hundratals av våra användare med lån och krediter. EverydayPlus är faktiskt lika populära som flera av de största långivarna av snabblån och smslån. Så om du vill göra som många andra så ska du ansöka hos EverydayPlus, som också erbjuder en mycket bra tjänst.

  Godkända ansökningar

  Du har riktigt goda chanser att få din ansökan godkänd hos EverydayPlus. Långivarens statistik för godkända ansökningar är en av de bästa på Sverigekredit och mycket beror nog på att det finns goda resurser i moderbolaget för att hjälpa många privatpersoner med snabba lån.

  Trygghet och Service

  EverydayPlus ägs av det Finska företaget OPR-Vakuus Oy som hjälpt hundratusentals privatpersoner med krediter ända sedan 2005. Med tanke på detta och att så många användare är nöjda med tjänsten så bedömer vi att EverydayPlus är ett tryggt och bra val när man behöver mindre krediter.

  När det kommer till service och tillgänglighet så visar denna långivare många Svenska kreditbolag vart skåpet ska stå. Som kund hos EverydayPlus får du tillgång till mycket bra service 7 dagar i veckan och du kan ansöka och få svar på din ansökan dygnet runt.

  Villkor och Kvalitet

  För att ansöka om att låna pengar hos EverydayPlus så krävs det att du är minst 20 år, har en fast inkomst och inte är belastad med betalningsanmärkningar Detta är relativt hårda krav men inte speciellt ovanliga, så vi ser inget utmärkande eller konstigt med detta.

  EverydayPlus har en unik tjänst där du får din kredit tillgänglig via mobilen, ungefär som ett kreditkort. Detta innebär att du inte får några räkningar eller lånekostnader direkt när du fått lånet godkänt. Det är först när du utnyttjar krediten som din avbetalnings träder i kraft.

  Även om du blir beviljad maxbeloppet på 20.000 kr så kan du välja att använda hela eller delar av krediten. Vi ser positivt på detta då det är ett nytt innovativt sätt att erbjuda privatpersoner ett extra tillskott i plånboken. Hemsidan fyller sin funktion och erbjuder all information som du kan behöva.

  Recension - EverydayPlus
  Betyg 44100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Åldersgräns 20-75 år
  • Fast inkomst
  • Svensk medborgare
  • Ej betalningsanmärkningar
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift:0 kr Uppl.avgift: 0 kr