Julalånet

Just nu erbjuder de alla nya låntagare 5 procents avdrag på hela lånekostnaden.
Det innebär att om lånet egentligen ska kosta 100 000 kr betalar du endast 95 000 kr.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Individuell ränta
  • Möjlighet till betalningsfria månader
  • Direkt besked vid ansökan
  Nackdelar:
  • 1-3 dagars betalningstid

  Med Julalånet kan du låna mellan 30 000 och 300 000 kr, och de erbjuder just nu alla nya låntagare 5 procents avdrag på hela lånekostnaden. Det innebär att om lånet egentligen ska kosta 100 000 kr betalar du endast 95 000 kr.

  Julalånet erbjudande

  När du lånar med Julalånet kan du välja en lånesumma från 30 000 kr upp till 300 000 kr, och löptiden för lånet sträcker sig från 2 till 10 år. Låneansökan görs utan UC – istället används Bisnode – något som gör att en ansökan inte påverkar ditt kreditbetyg.

  Låna hos Julalånet

  Ansökningsprocessen när du vill låna är väldigt smidig och du får dessutom svar på din ansökan per omgående. För att välja hur stort lån du vill ansöka om, samt hur lång återbetalningstid du önskar på ditt lån, drar du enkelt i de båda reglagen för detta. Då får du samtidigt en översikt över en ungefärlig månadskostnad för dina lån.

  När du ställt in de båda reglagen trycker du på ’Ansök’ och fyller i de uppgifter som efterfrågas. Du verifierar därefter ansökan med hjälp av ditt BankID, och du får omgående besked på om ditt lån blivit beviljat eller ej.

  Ränta och avgifter

  Vilken ränta du kommer få på lånet går inte att avgöra på förhand. Denna bestäms individuellt utifrån de uppgifter du anger vid ansökan, och kort förklarat kommer du få en lägre ränta ju bättre ekonomiska förutsättningar du har. Den nominella räntan för lånet sträcker sig från 3,5% – 14,95%.

  När lånet startar tillkommer en uppläggningsavgift om 250 kr, och utöver denna tillkommer också en aviavgift om 45 kr som betalas en gång månaden tillsammans med din faktura.

  Inga dolda kostnader för lånet tillkommer och du har dessutom möjlighet till två betalningsfria månader.

  Kundservice

  Så snart din ansökan beviljats och du har signerat skuldbrevet, kommer dina pengar betalas ut. Därefter brukar det ta 1-3 bankdagar för pengarna att landa på ditt bankkonto, beroende på vilken bank du har. Om du har några frågor om lånet finner du mycket information på deras hemsida – och det går också bra att ringa eller maila in till kundtjänst hos Wästgöta Finans. Från dessa får du utförliga svar av trevliga och kompetenta agenter.

  Om Julalånet

  Wästgöta Finans är den aktör som ligger bakom det populära Julalånet. Dessa har en lång historik av gott kundbemötande, och hela verksamheten startade redan i 1979. Under årens lopp har de beviljat tusentals lån till en hygglig ränta, och med detta ser det heller inte ut som att de har några intentioner att sluta.

  Deras främsta ambition är att du som låntagare ska känna dig trygg med ditt lån, och de står naturligtvis under tillsyn av Finansinspektionen.

  Villkor

  18-79 år

  • Folkbokförd i Sverige
  • Stadigvarande inkomst
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • Inga anmärkningar

  Utbetalningstider

  Utbetalningstiden för Julalånet sträcker sig från 1-3 bankdagar.

  Recension - Julalånet
  Betyg 86100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Folkbokförd i Sverige
  • Stadigvarande inkomst
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • Inga anmärkningar
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 45 kr Uppl.avgift: 250 kr