Favoritlån

På mindre än 3 minuter kan Favoritlån hjälpa dig att hitta det mest förmånliga lånet på marknaden idag som passar just för dig och dina behov.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Endast en UC förfrågan registreras fast man får svar från flera olika banker
  • Ingen startavgift eller uppläggningsavgift för ansökningar
  • Erbjuder lån för alla över 20 år
  • Erbjuder blancolån utan säkerhet
  • Erbjuder samlingslån ifall man behöver samla dyra lån och krediter
  Nackdelar:
  • Måste ha en fast inkomst för att få låna
  • Ingen räntefri period för lån
  • Erbjuder inget låneskydd för eventuella lån
  • Ingen utbetalning på kvällar och helger

  Popularitet

  Favoritlån.se marknadsför en låneförmedlingstjänst från AXO Finans där man kan låna mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Det är sedan AXO Finans som har hand om allt från registrering och behandling av ansökan till att meddela de olika låneförslagen från långivarna.

  Favoritlån och skapades för att ge människor med olika förutsättningar chanser till att få bättre lånevillkor och lån till det man behöver. Favoritlån hjälper till att jämföra flera olika långivare och ger unika resultat och matchningar hos banker på sökningar där du antingen kan ta ett nytt lån eller få hjälp att samla dina eventuellt existerande lån och krediter. Tjänsten är helt kostnadsfri och ingen ansökan är bindande.

  För att förbättra chanserna till både bättre lån samt räntekostnader rekommenderar man att ansökan görs med en medsökande. Då delar man på ansvaret att betala tillbaka lånet och man får oftast bättre erbjudanden då det räknas på två inkomster istället för en. Dessutom innebär en medsökande en större trygghet för långivaren, åtminstone så länge det rör sig om en medsökande med en god ekonomi. Om du inte klarar av att betala tillbaka pengarna kan långivaren då nämligen istället vända sig till din medsökande. Detta är ett av skälen till att en medsökande ofta innebär att långivaren kan erbjuda dig en lägre ränta.

  Trygghet och service hos Favoritlån

  Alla ansökningar hos Favoritlån sker säkert genom en krypterad uppkoppling och de använder alltid den senaste teknologin för att alltid  se till att personuppgifter man lämnar på sidan är 100 procent i säkerhet.

  Genom att skicka in en ansökan via Favoritlån får man smidigt upp alla eventuella erbjudanden direkt på skärmen eller skickat till sin e-post inom 24 timmar. Sedan får man oftast skuldebrev hemskickat på posten som man signerar och skickar tillbaka. När papperna är mottagna av respektive bank så sker en utbetalning inom 2–5 bankdagar till det konto man önskat vid ansökan. Använder du BankID tar det cirka en dag innan du har pengarna på ditt bankkonto.

  Via hemsidan kan du enkelt skicka meddelanden till kundservice och dessa ska enligt företagets policy besvaras inom 24 timmar, men sker ofta redan samma dag.

  Sammanfattning

  Favoritlån är den perfekta låneförmedlaren för dig som bland annat skulle vilja samla dina lån hos en långivare. Du får snabb och enkel hjälp med att hitta upp till 15 olika banker och långivare och se vad de kan erbjuda just dig. För att ansöka hos Favoritlån behöver du vara över 20 år fyllda och inte ha någon betalningsanmärkning.

  Favoritlåns alla ansökningar behandlas av AXO Finans och ofta går det redan på samma dag du ansöker. När du mottagit alla dina låneerbjudanden kan du jämföra vilket som passar dig bäst.

  Recension - Favoritlån
  Betyg 77100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Du måste vara över 20 år gammal.
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden.
  • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär.
  • Du får ej ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 35 kr Uppl.avgift: 495 kr