Consector

Consector är en låneförmedlare där privatpersoner kan få över 30 olika låneerbjudanden. Med dessa låneerbjudanden kan de enkelt jämföra för att se vilken ränta som är bäst. Consector erbjuder en så låg ränta som 2,90 % och är en trygg och pålitlig lånetjänst.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Hos Consector kan man få upp mot 30 olika låneerbjudanden.
  • Stort utbud av lån och bolån.
  • Consector erbjuder mycket låga räntor vid goda låneförhållanden. Lägsta räntan är på 2,90 %.
  • Endast 1 kreditupplysning.
  • Godkännande tar max 24 timmar.
  Nackdelar:
  • Consector utför sin kreditupplysning via UC vilket många låntagare vill undvika på grund av att man då riskerar sin kreditvärdighet.
  • För att kunna låna de högsta beloppen krävs det att man har en medsökande.
  • Då Consector är en låneförmedlare vet man inte direkt vid ansökan vilka extra avgifter som tillkommer.

  Consector är en låneförmedlare som funnits på marknaden ända sedan år 2014. De erbjuder en låneförmedling för privatlån och bolån med låga räntor.

  Consectors tjänst

  Hos Consector kan man låna mellan 10 000 kr och 600 000 kr. Vid de högre beloppen rekommenderas det att man söker med en medsökande för att få bättre lånevillkor och en lägre ränta.

  Den löptid man kan välja mellan är på 1 och 15 år.

  Ansöka om lån hos Consector

  Hos Consector är det enkelt att ansöka om ett lån och man får snabbt svar. Inom 24 timmar har man fått ett svar från någon av de 30 samarbetspartners som denna låneförmedlare har.

  Man fyller i deras digitala ansökan och specificerar hur mycket man önskar låna och vilken löptid man vill ha. Identifierar sig gör man genom att signera med sitt BankID.

  När låneansökan kommit in så utför Consector en kreditupplysning för att undersöka låntagarens ekonomi. Kreditupplysningen tas från UC. Endast en registrering görs trots att man kan få 30 låneerbjudanden.

  Låna utan säkerhet hos Consector

  Hur snabbt man får in det lånade beloppet på sitt konto beror på vilken bank man väljer att låna hos. Consector uppger att det normalt sätt tar mellan tre och fem dagar från ansöka tills dess att

  pengarna finns på ens konto.

  Hos Consector så ansöker man om ett lån utan säkerhet. Det är mycket smidigt och man behöver då inte redovisa vad man ämnar använda de lånade pengarna till.

  5-dagars kundservice hos Consector

  Consector har en kundservice som håller öppet alla vardagar i veckan. De finns då tillgängliga för frågor på telefon, mejl och i deras live chatt.

  Consectors medarbetare arbetar mellan kl. 09:00 och 18:00 på måndag till torsdag. På fredagar finns de tillgängliga mellan kl. 09:00 och 17:00. Consector har även en FAQ där de svarar på de vanligast förekommande frågorna.

  Recension - Consector
  Betyg 93/100

  Villkor

  • Man måste ha fyllt 18 år (20 år vid betalningsanmärkning).
  • Man måste ha en årlig inkomst om minst 110 000 kr (Fast, månatlig inkomst om 15 000 kr vid betalningsanmärkning).
  • Folkbokförd i Sverige under de senaste 12 månaderna.
  • Man får inte ha någon betalningsanmärkning som är nyare än 6 månader.
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift:0 - 60 kr Uppl.avgift: 0 - 495 kr