Beefinans

Hos Beefinans får du kostnadsfri hjälp att jämföra privatlån för att hitta det mest prisvärda lånet. De samarbetar med Sambla och här finns möjlighet att låna upp till 600 000 kronor.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Smidig ansökan
  • Svar från upp till 42 långivare
  • Betalningsanmärkningar godtas
  Nackdelar:
  • Endast support via e-post

  Beefinans erbjudande

  Beefinans erbjuder privatlån utan säkerhet som sträcker sig från 5 000 till maximalt 600 000 kronor. Löptiden kan justeras och ligger på ett år som lägst och 20 år som mest. Majoriteten av långivarna har dock en övre gräns på 15 års återbetalningstid.

  Det kostar ingenting att ansöka om och jämföra lån via Beefinans och det kan vara bra att känna till att ansökan inte heller är bindande.

  Låna hos Beefinans

  Att ansöka om lån via Beefinans går snabbt och smidigt. Du gör en ansökan på deras sida, där du fyller i önskad storlek på lånet samt vilken löptid du vill ha. Därefter behöver du ange kontaktuppgifter och personuppgifter, och svara på några enkla frågor om din privatekonomi.

  När ansökan är gjord kommer en kreditupplysning tas via UC och ansökan går ut till totalt 42 olika långivare. Dessa får därefter ta ställning till din ansökan och de långivare som vill kommer ge dig en låneoffert.

  Du kan få flera låneofferter, och du bör då jämföra dessa mot varandra, för att välja det lån som ger dig de bästa villkoren.

  Ränta och avgifter

  Eftersom det är flera långivare inblandade i en ansökan via Beefinans går det inte att på förhand svara på vilken ränta du kommer få om du beviljas ett lån. Denna sätts som regel dessutom individuellt utifrån hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut i övrigt.

  Att göra en ansökan om lån via Beefinans är kostnadsfritt, men det kan hända att vissa långivare tar ut en uppläggningsavgift för lånet. Även aviseringskostnader är vanligt förekommande.

  Räntespannet hos de olika långivarna som Beefinans samarbetar med ligger på 3,01 % – 39,60 %.

  Kundservice

  Att komma i kontakt med kundtjänst hos Beefinans är enkelt och denna kontaktas via e-post. Svarstiderna kan variera något, men de har som målsättning att svara inom 24 timmar.

  Utbetalningstiderna för lån som förmedlats via deras tjänst varierar från långivare till långivare. För vissa lån kan direkta utbetalningar erbjudas, medan andra lån har en utbetalningstid på upp till 5 bankdagar.

  Vilken utbetalningstid som gäller för just ditt lån hittar du i den offert du fått från långivaren, och om tiden för utbetalning är viktig för dig, bör du ta även denna aspekt i beaktande när du jämför dina olika låneofferter.

  Om Beefinans

  Beefinans bedriver en tjänst som förmedlar lån och deras samarbetspartner är Sambla. De kan därför erbjuda så många som 42 olika långivare vilka kommer titta på din låneansökan. Det är inte Beefinans själva som väljer om din ansökan ska beviljas eller ej – allt sådant är upp till varje enskild långivare att besluta.

  Recension - Beefinans
  Betyg 66100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år tillbaka
  • Minst 8 400 kr i månadsinkomst
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna
  • Maximalt 10 betalningsanmärkningar
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: kr Uppl.avgift:  kr