MyLoan

MyLoan

Info om MyLoan

Ränteexempel

Belopp: 100 000 kr
Löptid: 5 år
Ränta: 5,25 %
Effektiv ränta: 5,38 %
Månadskostnad: 1899 kr
Att återbetala: 113 916 kr
(Information från långivaren)

Totalbetyg: 91/100
Popularitet Mycket Bra (18/20)
Godkända ansökningar Mycket Bra (18/20)
Prisnivå Mycket Bra (19/20)
Trygghet & service Mycket Bra (19/20)
Villkor & kvalitet Mycket Bra (17/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
Normalt ca 3 bankdagar

Kundtjänst:
Öppet vardagar 08.00 - 21.00
Öppet fredagar 08.00 - 16.00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Insplanet Försäkringsförmedling AB
Box 26000
10041 Stockholm
Organisationsnr. 556699-1179
Myloan förmedlar privatlån mellan privatpersoner och 15 olika banker som de samarbetar med. Med en enda ansökan får du låneförslag från flera banker och du kan själv välja det förslag som passar dig bäst.
Fördelar:
  • Samarbetar med 15 långivare
  • Erbjuder trygghetsförsäkring
  • Ofta snabbt svar på ansökan
Nackdelar:
  • Ej populär på Sverigekredit
  • Godkänner få ansökningar
  • Dåliga öppettider

Popularitet

Myloan är en av de mindre låneförmedlarna i Sverige men har på senare tid visat en stark tillväxt. Varumärket är nyare och mindre känt i jämförelse med alla andra låneförmedlare, Trots det är det många som väljer att klicka sig vidare till Myloan och ansöka om lån

Godkända ansökningar

Statistiken över godkända ansökningar har inte alltid varit imponerande, trots att Myloan samarbetar med ca 15 banker och kreditbolag som de skickar din ansökan till. Vi har dock sett en markant ökning den senaste tiden och en trend som visar att MyLoan kan godkänna lika många ansökningar som de flesta andra låneförmedlare.

Trygghet och Service

Myloan ägs av företaget Insplanet Försäkringsförmedling AB som funnits i många år och som visar stabila siffror. När du ansöker om ett lån hos Myloan så har du möjlighet att teckna en s.k trygghetsförsäkring som hjälper dig med låneutgifterna om du skulle bli arbetslös eller långtidssjukskriven p.g.a olycka eller annat. Vi bedömer att Myloan är ett tryggt företag att låna genom.

Servicen hos Myloan håller tyvärr inte samma nivå som hos de flesta andra låneförmedlare. Du kan endast nå kundtjänst under vardagar och på Fredagar är öppettiderna kortare. Kundtjänsten i sig är det inget fel på och hemsidan erbjuder all tänkbar information som du kan behöva för att känna dig trygg med att ansöka.

Villkor och Kvalitet

Villkoren för att ansöka hos Myloan är väldigt likvärdiga som hos de flesta andra låneförmedlare och långivare av privatlån. Vår erfarenhet är dock att de inte är lika mottagliga för betalningsanmärkningar som de flesta andra långivare är. Utöver det så följer förstås Myloan de villkor och krav som ställs av de banker och kreditbolag som de samarbetar med.

Kvaliteten på hemsidan är bra och vi upplever att företaget känns modernt. Notera att hemsidan har dubbla menyer (som vi inte gillar) på vissa sidor, så att du inte missar någon information och viktiga detaljer. Positivt är att du oftast får svar på din ansökan inom några minuter och att de erbjuder personlig rådgivning. Det finns för övrigt inget direkt utmärkande med själva tjänsten.

Recension - MyLoan
Betyg 91/100

Villkor

  • Du måste vara minst 18 år
  • Du måste tjäna minst 10.000kr per månad
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • Underskrift
Avi-avgift: 0 - 50 kr
Uppl.avgift: 0 - 795 kr
Ansökningsavgift: 0 kr