MoneyGo

MoneyGo

Info om MoneyGo

Ränteexempel

Belopp: 10.000 kr
Löptid: 6 år
Uppl-avgift: 0 kr
Aviavgift: 20 kr / mån
Ränta: 15%
Månadskostnad: 232 kr
Att återbetala: 16.704 kr
(Information från långivaren)
Totalbetyg: 51/100
Popularitet Under medel (8/20)
Godkända ansökningar Under medel (6/20)
Prisnivå Medel (12/20)
Trygghet & service Medel (12/20)
Villkor & kvalitet Bra (13/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
1-3 bankdagar från mottaget avtal

Kundtjänst:
Öppet vardagar 10:00 – 17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
MoneyGo AB
Box 1061
251 10 Helsingborg
Organisationsnr. 556821-8209
MoneyGo är det nya namnet på långivaren MoneyPal som funnits sedan 2010. Låna 5000 - 30.000 kr i upp till 6 år till en förhållandevis låg ränta med tanke på de låga lånebeloppen.
Fördelar:
  • Relativt låg ränta
  • Ingen uppläggningsavgift
Nackdelar:
  • Inte så populära
  • Godkänner få ansökningar
  • Anonymt bolag
  • Ej betalningsanmärkningar

Popularitet

MoneyGo hette tidigare MoneyPal och var då ett relativt populärt kreditbolag. Vi upplever dock att MoneyGo lagt sig lite mer på latsidan med sin marknadsföring och att sprida vetskapen kring det nya namnet. Denna slutsats drar vi av att MoneyGo inte alls verkar lika populärt som tidigare.

Godkända ansökningar

MoneyGo har aldrig visat speciellt imponerande statistik när det gäller godkända ansökningar. Vi tror att det delvis beror på att bolaget är ganska litet och gärna väljer sina kunder med omsorg. Detta gör att kreditbedömningen görs lite tuffare än hos flera andra långivare.

Trygghet och Service

MoneyGo AB är ett väldigt anonymt bolag och varumärke inom lånebranschen. Siffrorna i bolaget är inte dåliga men visar tecken på att det är ett litet bolag. Vi har inga anledningar att misstro MoneyGo på något vis och vi har ännu inte mottagit några klagomål från våra användare.

Servicen är som hos de flesta små kreditbolag, den finns men inte mycket mer. Detta är en typisk tjänst där man vill hålla så mycket som möjligt online och inte bedriva en stor bankverksamhet. Det är inget fel i affärsidéen eller tjänsten, men man kunde önska lite mer servicekänsla och trygghetskänsla från aktören.

Villkor och Kvalitet

Villkoren är ganska tuffa och om du har betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden så bör du välja en annan långivare att ansöka hos. Vi ger inget minusbetyg för detta då MoneyGo följer kreditgivning enligt god sed och utöver det känns kvaliteten på tjänsten helt okej.

Hemsidan är inte den mest inspirerande skapelsen men den fyller sin funktion. Man får i stort sett den information man behöver på hemsidan och ansökningsprocessen är ganska smidig.

Recension - MoneyGo
Betyg 51/100

Villkor

  • Minst 18 år gammal Taxerad årsinkomst Inga skulder hos kronofogden Ej betalningsanmärkningar Folkbokförd i Sverige
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • Underskrift
Avi-avgift: 20 - 30
Uppl.avgift: 475
Ansökningsavgift: