MoneyGo

MoneyGo är det nya namnet på långivaren MoneyPal som funnits sedan 2010.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Relativt låg ränta
  • Ingen uppläggningsavgift
  Nackdelar:
  • Inte så populära
  • Godkänner få ansökningar
  • Anonymt bolag
  • Ej betalningsanmärkningar

  Popularitet

  MoneyGo hette tidigare MoneyPal och var då ett relativt populärt kreditbolag. Vi upplever dock att MoneyGo lagt sig lite mer på latsidan med sin marknadsföring och att sprida vetskapen kring det nya namnet. Denna slutsats drar vi av att MoneyGo inte alls verkar lika populärt som tidigare.

  Godkända ansökningar

  MoneyGo har aldrig visat speciellt imponerande statistik när det gäller godkända ansökningar. Vi tror att det delvis beror på att bolaget är ganska litet och gärna väljer sina kunder med omsorg. Detta gör att kreditbedömningen görs lite tuffare än hos flera andra långivare.

  Trygghet och Service

  MoneyGo AB är ett väldigt anonymt bolag och varumärke inom lånebranschen. Siffrorna i bolaget är inte dåliga men visar tecken på att det är ett litet bolag. Vi har inga anledningar att misstro MoneyGo på något vis och vi har ännu inte mottagit några klagomål från våra användare.

  Servicen är som hos de flesta små kreditbolag, den finns men inte mycket mer. Detta är en typisk tjänst där man vill hålla så mycket som möjligt online och inte bedriva en stor bankverksamhet. Det är inget fel i affärsidéen eller tjänsten, men man kunde önska lite mer servicekänsla och trygghetskänsla från aktören.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren är ganska tuffa och om du har betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden så bör du välja en annan långivare att ansöka hos. Vi ger inget minusbetyg för detta då MoneyGo följer kreditgivning enligt god sed och utöver det känns kvaliteten på tjänsten helt okej.

  Hemsidan är inte den mest inspirerande skapelsen men den fyller sin funktion. Man får i stort sett den information man behöver på hemsidan och ansökningsprocessen är ganska smidig.

  Recension - MoneyGo
  Betyg 61/100

  Villkor

  • Minst 18 år gammal Taxerad årsinkomst Inga skulder hos kronofogden Ej betalningsanmärkningar Folkbokförd i Sverige
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • Underskrift
  Avi-avgift: 20 - 30
  Uppl.avgift: 475