Modus Finans

Modus Finans erbjuder lån som passar just dig. Låna upp till 50 000 utan säkerhet med snabb utbetalning. Lös lånet när du vill utan extra avgifter.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Du kan när som helst slutbetala lånet. Det kostar dig ingenting extra.
  • Du behöver ingen säkerhet för lånet.
  • Modus frågar inte vad du ska ha pengarna till.
  • Du får svar på din ansökan inom 1 timme (under öppetider)
  • När din ansökan har godkänds får du dina pengar på ditt konto samma dag eller närmaste vardagen efter.
  • Valbara 2 månader betalningsfritt.
  Nackdelar:
  • Accepterar ej betalningsanmärkningar.
  • Hårda villkor

  Popularitet

  Modus Finans är en ny aktör på den svenska lånemarknaden och lanserade sin verksamhet i september 2017. Bakom Modus Finans står det väletablerade och trygga bolaget Thorn Svenska AB. Thorn har i sin tur funnits på marknaden sedan 1970 och har alltid haft som fokus att du ska få ut så mycket som möjligt från din privatekonomi. Tack vare den expertis om branschen som Thorn har fört med sig in i Modus så kan du som kund vara säker på att du kommer ha kontakt med erfarna och kunniga rådgivare.

  Är du i behov av att ta ett lite mindre lån, men vill undvika snabblån eller smslån, så är Modus förmodligen den långivaren du letar efter. Modus erbjuder nämligen lån upp till 50 000 kronor till en väldigt förmånlig ränta, vilket är en stor anledning till att de har blivit ett väldigt populärt kreditbolag på kort tid.

  Godkända ansökningar

  Modus Finans är väldigt öppna gentemot nya kunder. Genom Sverigekredit har Modus fått ett stort antal kunder som visat sig vara väldigt nöjda. En stor andel av kunderna som sökt lån hos Modus via Sverigekredit har också fått sina ansökningar godkända. Att antalet accepterade kunder är så pass högt är något som vi på Sverigekredit ser positivt på, speciellt i och med att Modus Finans är en väldigt professionell långivare med högt ställda krav på sina kunder. För oss på Sverigekredit ser vi det som oerhört viktigt att rekommendera starka långivare med goda villkor varför vi ställer oss bakom de lösningarna som Modus Finans erbjuder.

  Trygghet och service

  Modus Finans lägger stor vikt vid att du som kund ska känna att du är i trygga händer. Om du väljer att ta ett lån hos Modus Finans är det anpassat efter dig och du kan vara säker på att det är dina behov som står i fokus. Du behöver ingen säkerhet för lånet och behöver inte heller uppge någon anledning till varför du vill låna pengarna. Med andra ord är det väldigt simpelt och effektivt att kunna ansöka om lån hos Modus. Du får tillväga genom att fylla i formuläret på deras hemsida och sedan skicka in det. Avtalsskrivning kan ske genom Bank-ID vilket förenklar processen enormt mycket. Väljer du alternativet att använda just Bank-ID så kan du dessutom få in pengarna på ditt konto redan samma dag.

  Du kommer erbjudas toppklassig service från rådgivarna på Modus och du kan vara säker på att dina intressen kommer sättas i första rummet. Är du osäker på något eller har några som helst frågor så kan du snabbt och enkelt få svar alla dina funderingar genom Modus kundservice som är öppen måndagar till fredagar mellan 08:00-18:00 och lördagar klockan 10:00-16:00. Du har även möjlighet att nå dem via deras mailadress som du hittar på hemsidan.

  Villkor och kvalitet

  Även fast Modus Finans accepterar många av de låneansökningarna som kommer in så har de vissa villkor som du som låntagare måste uppfylla för att bli beviljad ett lån. Villkoren som Modus har satt upp innefattar att du måste ha fyllt minst 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar samt vara svensk medborgare. Dessa villkor är en miniminivå som du måste infria för att bli aktuell som kund hos Modus. Notera att det kommer göras en kreditupplysning på dig när du söker om lån hos Modus. Det är således inte möjligt att ta ett lån utan UC hos dem. Vidare är det värt att observera att du när som helst är fri att lösa lånet utan extra kostnad.

  När du tar ett lån kommer du erbjudas ett väldigt förmånligt sätt att lägga upp din avbetalningsplan på. I samband med låneansökan kan du nämligen välja två betalningsfria månader om året. Två betalningsfria månader kan göra stor skillnad och är perfekt att förlägga under de tiderna på året då du måste prioritera ekonomin annorlunda och har extra höga utgifter eller helt enkelt vill lägga pengarna på annat än att betala av lånet. Ett tips är att lägga dessa betalningsfria månader vid jul och/eller semestern, men detta är så klart helt upp till dig själv att bestämma. Vad som kan konstateras mot bakgrund av detta är att det indikerar på Modus höga kvalitet och deras stora fokus på kundnöjdhet. Med andra ord är det en långivare som du verkligen kan räkna med.

  Sammanfattningsvis är Modus Finans en ny aktör på lånemarknaden som snabbt etablerat sig och fått många nya kunder. En stor anledning till den lyckade starten på verksamheten är för att de har det sedan länge etablerade företaget Thorn Svenska AB i ryggen. Modus är perfekt för dig som så smidigt som möjligt vill kunna ta ett lite mindre lån men vill undvika snabblån och smslån. Till sist så kan du som kund alltid vara säker på att du är i trygga händer när du har kontakt med deras kundservice och rådgivare – något som Modus lägger stor vikt vid.

  Recension - Modus Finans
  Betyg 85/100

  Villkor

  • Minst 18 år
  • Ej betalningsanmärkningar
  • Svensk medborgare
  • 2 betalningsfria månader per år.
  • Du kan lösa lånet när du vill. Det kostar inget extra.
  • Välj ränte- och betalningsfri period om det passar dig
  • Godtar EJ betalningsanmärkningar
  • Använder UC
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 19 kr
  Uppl.avgift: 595 kr