Lendo – Populär låneförmedlare i Sverige

Lendo erbjuder Sveriges mest använda förmedlingstjänst med privatlån där du kan låna upp till 350.000 kr eller samla dina lån för att sänka lånekostnaderna. Du får bra service och hjälp av personliga rådgivare, även om du har betalningsanmärkningar.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Populär låneförmedlare
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Tryggt och välkänt företag
  • Bra personlig service
  Nackdelar:
  • Erbjuder ej SMS-lån

  Popularitet 

  Lendo är den ledande låneförmedlaren i Sverige och få har nog lyckats undgå deras reklam och marknadsföring i media och TV. Varumärket är väldigt känt bland svenska folket och det visar även vår statistik. På Sverigekredit är det relativt många användare som väljer att gå till Lendo. Att de väljer Lendo har många orsasker.

  Bland annat kan nämnas att Lendo är väldigt populärt hos personer som vill hitta och jämföra privatlån för konsumtionsvaror som en ny bil eller en tv, men det finns de som anlitar Lendos förmedlingstjänst för att låna en smärre summa för renovering av huset till exempel.

  En annan orsak till att många anlitar Lendo är den kundnöjdhet som företaget redovisar år efter år i sina kundundersökningar. Att själva färmedlingstjänsten är gratis och ger ett snabbt resultat bidrar givetvis till Lendos popularitet och varför den står sig som svenskarna första hands val när det kommer till svenska låneförmedlingstjänster.

  Godkända ansökningar

  Lendo är som sagt en populär låneförmedlare som många väljer att gå till och ansöka hos. Statistiken visar tecken på att det är skäligt många som får sina ansökningar godkända. Du som är osäker på din kreditvärdighet kan med fördel ansöka hos Lendo för att nå flera banker och kreditbolag med en enda ansökan och kreditupplysning.

  Trygghet och service

  Lendo är ett tryggt och stabilt företag som hjälpt åtskilliga tusentals svenskar med lån och sänkta lånekostnader. Med tanke på företagets seriositet, stabilitet, goda service och storlek så gör vi ingen annan bedömning än att förmedlaren är ett mycket tryggt företag. Lendo har betyget 4,4/5 hos Rejta, vilket också bekräftar att företaget är tryggt och bra.

  Servicen håller hög nivå hos Lendo och oavsett hur bevandrad du är inom ekonomi och krediter så kan du utan problem hitta information och få hjälp med ditt behov. Lendo erbjuder professionell och kompetent kundtjänst med personlig rådgivning som är vänligt bemötande.

  Villkor och kvalitet

  Villkoren för att få låna pengar genom Lendo är överlag bra och sunda men det är viktigt att du undersöker vilka villkor som gäller för just dig och ditt behov innan du ansöker. Längre ner på denna sidan så kan du se olika villkor beroende på belopp och om du har betalningsanmärkningar. Positivt är att Lendo samarbetar med banker och kreditbolag som godtar betalningsanmärkningar.

  Lendo är ingen duvunge i branschen och de har under många år utvecklat en av branschens bästa tjänster för att få bankerna att slåss om dig som kund. Oavsett om du behöver låna en summa pengar eller göra dig av med dyra småkrediter och avbetalningar, så kan Lendo hjälpa dig. Vi bedömer att tjänsten och företaget överlag håller hög kvalitet.

  Lendo lån

  Lendo är en lånförmedlingstjänst som söker lån hos 25 banker och långivare. Genom en ansökan via Lendo förmedlas de bästa privatlånen till de bästa villkoren för dig som privatperson. De bästa villkoren kan till exempel innebära den förmånligaste räntan som marknaden och långivarna kan erbjuda för dig som konsument.

  Räntan på lånen bestämmer inte Lendo utan de banker och finansinstut som är kopplade till Lendo.

  Räntan beror också på vem som söker lånet eftersom den sätts utifrån varje individ och den risk som banken eller långivaren tar i och med lånet. Har du till exempel inte en fast inkomst kan räntesatsen bli högre.

  Vissa banker och låneinstut hos Lendo godkänner inte privatlån om man har betalningsanmärkningar. Andra gör det. Gemensamt för dessa långivare är att de har vissa grundkrav som du behöver uppfylla som att du ska vara minst 18 år gammal, vara skuldfri hos Kronofogden och inte ha fler än sex betalningsanmärkningar. Maxbeloppet som du kommer att få låna är 150 000 kronor.

  Via Lendo får du en säker och rättvis jämförelse av både lån och räntor. Och det kostar ingenting att använda själva tjänsten.

  Lendo banker

  Du som söker ett lån via Lendo har en mångfald av banker och långivare att välja mellan. Allt som allt samarbetar Lendo genom sin förmedlingstjänst med 25 banker och kreditgivare. Bland dem finns ett flertal kända institut som Avida Finans, Balanzia, Bigbank, Collector Bank, Credento, Euroloan, Forex Bank, ICA Banken, Ikano Bank, Konsumentkredit, Lån & Spar bank, Marginalen Bank, Med Mera Bank, MoneyGo, Nordax, PayEx, Resurs Bank, re:member, Santander, SEB, SevenDay, Svea Ekonomi, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit.

  Lendo privatlån

  Lendo privatlån kan vara den snabbaste vägen att köpa den där bilen eller tv:n du alltid har drömt om. Det som gör Lendo privatlånet så behändigt är att det krävs ingen säkerhet när du lånar. Den här typen av privatlån utan säkerhet kallas ibland också för blancolån. Ett privatlån hos Lendo kan vara allt från 5 000 kronor till en halv miljon kronor. En tumregel som Lendo rekommenderar är att inte söka om ett privatlån som överstiger 80% av din årsinkomst.

  Hur mycket du kan låna beror på hur din ekonomiska situation ser ut. Det tar du enklast reda på via Lendos förmedlingstjänst. När du söker om ett privatlån via Lendo går ett flertal banker och låneinstitut igenom din ansökan och samtidigt gör en kreditprövning.

  Lendo presenterar sedan hur stort privatlån du kan få utifrån de parametrar du har satt upp i Lendos lånekalkyl, som lånebelopp och lånetid. Ansöka och jämföra lån kan du göra direkt på Lendos hemsida.

  Villkor för dig med betalningsanmärkningar

  • Minst 18 år gammal
  • Minst 120 000 kr / år i inkomst
  • Max lånebelopp på 150 000 kr
  • Max 6 betalningsanmärkningar
  • Skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader

  Gör en trygg låneansökan via Lendo

  Ett beviljat privatlån kan resultera i att du äntligen kan köpa din drömbil eller fixa den där verandan till sommarstugan du länge gått och tänkt på att renovera. Via Lendo kan du snabbt jämföra hur mycket du kan låna och vilka utgifter ett privatlån innebär. Du kan sedan lugnt och tryggt välja mellan vilket lån och vilka villkor som passar dig och din ekonomi bäst.

  Recension - Lendo – Populär låneförmedlare i Sverige
  Betyg 96/100

  Villkor

  • Lägsta ålder 18 år
  • Skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader
  • Från 100.000 - 110.000 kr i årsinkomst (beroende på lånebelopp)
  • Eget företag i minst 2 år
  • Vikariat på minst 6 månader
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • Underskrift
  Avi-avgift: 0 kr
  Uppl.avgift: 0 - 995 kr