Lendify

Lendify är en förmedlingstjänst mellan privatpersoner (p2p) där du lånar pengar från andra privatpersoner. Hos Lendify kan du låna upp till 300.000 kr till en förhållandevis låg ränta jämfört med andra p2p tjänster inom lån och krediter.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Snabb & enkel ansökan
  • Visar bra statistik
  • Tydlig tjänst
  Nackdelar:
  • Godtar ej betalningsanmärkningar
  • Förmedlingsavgift i procent

  Popularitet

  Lendify är en helt ny tjänst i Sverige som förmedlar lån mellan privatpersoner. Det är faktiskt den enda som förmedlar privatlån på den så kallade p2p marknaden med lån. Lendify har snabbt visat en stor popularitet och det är kul att se då tjänsten hjälper privatpersoner med både lån och investering.

  Godkända ansökningar

  Vi upplever att Lendify håller en sund nivå när det gäller sina kreditbedömningar. Långivaren sväljer inte vad som helst men de är heller inte stenhårda i sina krav och villkor. Du har förhållandevis goda chanser att få din ansökan godkänd hos Lendify så länge du uppfyller de grundläggande kraven.

  Trygghet och Service

  Lendify är som sagt en helt ny tjänst och ett helt nytt företag, så det är svårt att göra en bra bedömning kring hur tryggt och stabilt bolaget är och kommer att vara. Vi ser dock att ledningen i företaget har goda erfarenheter av att driva företag och investeringar, vilket är positivt. Vi upplever inte att det behöver finnas någon som helst oro kring Lendify och deras tjänst.

  Servicen hos Lendify är likvärdig med de flesta långivare och låneförmedlare av privatlån. Du når kundtjänst under kontorstid på helgfria vardagar och du får den hjälp du behöver för att kunna ansöka, låna ut pengar och få svar på dina frågor. Hemsidan är enkel och tydlig, vilket vi uppskattar mycket. Det saknas däremot ett komplett ränteexempel och ett mer sofistikerat system för att räkna ut exakta lånekostnader. Minus för det alltså.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren är sunda och fullt normala för låneformen. Du ska vara Svensk medborgare, mynding och du får ej ha några betalningsanmärkningar. Du måste även ha en inkomst om minst 180.000 kr per år för att din ansökan ska behandlas. Om du uppfyller dessa villkor så är chanserna goda att du får hjälp med lån och pengarna betalas ut inom 1 – 3 dagar från det att Lendify har mottagit det undertecknade låneavtalet.

  Vi upplever att tjänsten håller hög kvalitet och att allt sköts enligt alla konstens regler. Det är enkelt att förstå hur tjänsten fungerar, hur du går till väga och vad som gäller. Lendify känns överlag som en gedigen och seriös tjänst där privatpersoner får möjlighet att hjälpa varandra ekonomiskt.

  Intervju

   
  Recension - Lendify
  Betyg 95/100

  Villkor

  • Ej betalningsanmärkningningar
  • Minst 180. 000 kr i årlig inkomst
  • Minst 18 år gamal
  • Svensk medborgare
  • Legitimering med BankID
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 kr
  Uppl.avgift: 495 kr