Primal Capital

Primal Capital erbjuder lån på upp till 35 000 kronor. För att ansöka om det högsta lånebeloppet krävs ingen form av säkerhet, och ansökan görs smidigt via webben. I låneansökan anges personuppgifter liksom information om den nuvarande finansiella situationen.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  Nackdelar:

  För att lånet ska godkännas måste ett antal punkter uppfyllas:

  • Lånsökaren är minst 20 år, svensk medborgare samt folkbokförd i Sverige.
  • Skuldsaldo hos Kronofogden finns ej.
  • Skuldsanering får ej pågå.

  Dessutom behövs en årsinkomst på lägst 100 000 kronor samt att den sökande blir godkänd i kreditkontrollen.

  Att fylla i ansökan går snabbt, men i vissa fall kan Primal Capital kräva kompletterande handlingar så som en id-kopia eller kopia på pass eller körkort samt lönespecifikationer. Efter att lånet blir godkänt tar det ca 1-3 bankdagar innan pengarna sitter på kontot.

  Lånebelopp och löptider på Primal Capital

  Det är möjligt att ansöka om minst 5000 kronor och högst 35 000 kronor. Återbetalningstiden ligger på minst 6 månader och högst 60 månader. Hur ser det då ut när det gäller den nominell räntan? På Primal Capital har man en enhetlig räntesättning vilken ligger på 27%.

  Det är så klart viktigt att alltid betala fakturorna i tid för att undvika påminnelseavgifter. Om en betalning blir försenad så kommer Primal Capital att skicka en påminnelseavgift på 60 kronor. Därtill tillkommer dröjsmålsränta som ligger på 27 % per år. Även inkassokostnader kan tillkomma om fakturan trots det inte betalas.

  Den som vill lösa hela sitt lån i förtid kan självklart välja att göra det. I den här typen av ärenden kontaktar man helt enkelt kundtjänsten på Primal Capital. Ränta betalas enbart tills det datum då lånet återbetalas.

  Slutbetyg för Primal Capital

  Primal Capital erbjuder smidiga lösningar på olika former av smålån. Att ingen form av säkerhet krävs är så klart en positiv faktor. Att ansöka om lån är dessutom enkelt och smidigt.

  Recension - Primal Capital
  Betyg 81/100

  Villkor

   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 kr
  Uppl.avgift: 0 kr