DayPay

DayPay är en ny men mycket populär långivare hos Sverigekredit som erbjuder snabblån på upp till 20.000 kr. Långivaren erbjuder två olika sorts lån, ett upp till 20.000 kr med UC, alternativt 10.000 kr utan UC.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Mycket populär på Sverigekredit
  • Tryggt, Finskt bolag bakom
  • Bra kundtjänst och service
  • Snabba utbetalningar mån - lörd
  Nackdelar:
  • Godtar ej betalningsanmärkningar
  • Förhållandevis dyra lån

  Popularitet

  DayPay bjuder på den kanske mest imponerande statistiken bland alla snabblån och smslån. Med tanke på hur nytt varumärket är och att de inte haft den bästa exponeringen hos oss, så är det näst intill fantastiskt att se hur populärt DayPay blivit på så kort tid.

  Godkända ansökningar

  Vad beträffar godkända ansökningar så har statistiken ökat kontinuerligt. DayPay godtar inte betalningsanmärkningar och du måste vara minst 20 år för att få låna pengar, vilket är helt normala villkor men något tuffare än hos vissa andra kreditbolag. Vi tycker att statistiken är bra i förhållande till villkoren och bolagets tillgångar.

  Trygghet och Service

  Företaget som driver DayPay heter Ambrion Finans AB och de visar sunda siffror även om de redovisade tillgångarna känns lite tunna i förhållande till versksamheten.  Hittills har vi bara positiva erfarenheter av DayPay och vi har inte upplevt några klagomål.

  Om du har frågor eller behöver hjälp så finns deras kundtjänst tillgänglig 6 dagar i veckan och det ser vi som ganska god service och tillgänglighet. Det är också positivt att DayPay utbetalar ditt lån direkt till Swedbank eller Nordea samt samma dag till andra banker om din ansökan skickas innan 13:00.

  Villkor och Kvalitet

  Hos DayPay kan de flesta bli godkända vid låneansökan, så länge man uppfyller de sunda grundkraven och inte har några betalningsanmärkningar. Du kan ansöka om lån utan UC hos DayPay. Långivaren är noga med att informera om riskerna och de tycker att de är lika mycket ansvariga för lånets påverkan på din ekonomi som du själv är.

  Kvaliteten på hemsidan och tjänsten känns gedigen och låneprocessen är enkel. Det är egentligen inget utmärkande med kvaliteten hos DayPay jämfört med andra kreditbolag i branschen, men hemsidan får ett plus för sin användarvänlighet och kompletta information.

  Recension - DayPay
  Betyg 88/100

  Villkor

  • Minst 20 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Ej betalningsanmärkningar
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • Telefonsamtal
  Avi-avgift: 0 kr
  Uppl.avgift: 0 kr