Consector

Consector är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta rätt bolån, privatlån och kreditkort. Här får du personlig service och rådgivning för att konkurrensutsätta bankerna och genom en enda kreditupplysning få flera låneförslag.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Personlig service på bra tider
  • Ny och hungrig förmedlare
  • Fokus på att förhandla ner räntan
  • Låg högsta ränta
  • Förmedlar även bolån
  Nackdelar:
  • Ej öppet på lördagar
  • Ej betalningsanmärkningar

  Popularitet

  Det finns en förhållandevis stor del användare som valt att testa Consector som låneförmedlare på Sverigekredit. Det märks tydligt att Consector växer snabbt, allra minst bland våra användare och vi ser mycket positivt på Consectors framtid.

  Godkända ansökningar

  Utan alla som från början valt att besöka Consector så har det endast varit någon procent som ansökt och fått sin ansökan godkänd. Vi upplever att andelen ansökningar ökar något för vid varje mätning men det är fortfarande en lite andel jämfört med hos flera andra låneförmedlare. Trots detta så rekommenderar vi Consector då det är en seriös aktör i branschen som tar ansvar åt alla håll.

  Trygghet och Service

  Consector är en ny aktör som startade sin förmedlingstjänst under 2014. Ägare och personer bakom företaget har alla lång och bred erfarenhet av finansbranschen, bl.a från SEB, Credit Suisse och en mängd andra, stora bolag. Consector är registrerade hos Finansinspektionen och samarbetar med UC (Upplysningscentralen) som hanterar alla kreditupplysningar.

  Servicen hos Consector håller mycket hög kvalitet och tillgänglighet. Personlig service ges 7 dagar i veckan på generösa öppettider genom 8st kompetenta rådgivare. Vi ser positivt på Consectors syn på låneförmedling då de inte bara fokuserar på att hitta rätt lån, utan att även se till att konkurrensutsätta bankerna för att förhandla ner räntan.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att kunna ansöka om ett lån genom Consector tillhör de normala. Du ska naturligtvis vara minst 18 år, ha en årlig inkomst om minst 120.000 kr eller 10.000 kr / månad samt ett Svenskt medborgarskap med personnummer.

  Kvaliteten på tjänsten upplever vi mycket hög och vi tror att det kan finnas fördelar med att ansöka hos Consector för att få hjälp med förmedling av sitt lån. Detta för att företaget är nytt i branschen och att de behöver bevisa sitt värde för att växa samt att de verkligen sticker ut med sitt personliga engagemang.

  Recension - Consector
  Betyg 94/100

  Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Årlig inkomst på minst 120.000 kr
  • Svensk medborgare
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • Underskrift
  Avi-avgift: 0 - 40 kr
  Uppl.avgift: 0-595 kr