Consector

Consector

Info om Consector

Ränteexempel

Belopp: 100.000 kr
Löptid: 5 år
Ränta: 4,85%
Effektiv ränta: 4,96%
Uppl-avgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Månadskostnad: 1881 kr
Att återbetala: 112.860 kr
(Information från långivaren)
Totalbetyg: 93/100
Popularitet Mycket Bra (19/20)
Godkända ansökningar Mycket Bra (18/20)
Prisnivå Mycket Bra (19/20)
Trygghet & service Mycket Bra (18/20)
Villkor & kvalitet Mycket Bra (19/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
3-5 bankdagar

Kundtjänst:
Öppet vardagar 09:00 - 21:00
Öppet fredagar 09:00 - 18:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar 16:00 - 20:00
Consector AB
Kungsgatan 33
111 56 Stockholm
Organisationsnr. 556961-4216
Consector är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta rätt bolån, privatlån och kreditkort. Här får du personlig service och rådgivning för att konkurrensutsätta bankerna och genom en enda kreditupplysning få flera låneförslag.
Fördelar:
 • Personlig service på bra tider
 • Ny och hungrig förmedlare
 • Fokus på att förhandla ner räntan
 • Låg högsta ränta
 • Förmedlar även bolån
Nackdelar:
 • Ej öppet på lördagar
 • Ej betalningsanmärkningar

Popularitet

Det finns en förhållandevis stor del användare som valt att testa Consector som låneförmedlare på Sverigekredit. Det märks tydligt att Consector växer snabbt, allra minst bland våra användare och vi ser mycket positivt på Consectors framtid.

Godkända ansökningar

Utan alla som från början valt att besöka Consector så har det endast varit någon procent som ansökt och fått sin ansökan godkänd. Vi upplever att andelen ansökningar ökar något för vid varje mätning men det är fortfarande en lite andel jämfört med hos flera andra låneförmedlare. Trots detta så rekommenderar vi Consector då det är en seriös aktör i branschen som tar ansvar åt alla håll.

Trygghet och Service

Consector är en ny aktör som startade sin förmedlingstjänst under 2014. Ägare och personer bakom företaget har alla lång och bred erfarenhet av finansbranschen, bl.a från SEB, Credit Suisse och en mängd andra, stora bolag. Consector är registrerade hos Finansinspektionen och samarbetar med UC (Upplysningscentralen) som hanterar alla kreditupplysningar.

Servicen hos Consector håller mycket hög kvalitet och tillgänglighet. Personlig service ges 7 dagar i veckan på generösa öppettider genom 8st kompetenta rådgivare. Vi ser positivt på Consectors syn på låneförmedling då de inte bara fokuserar på att hitta rätt lån, utan att även se till att konkurrensutsätta bankerna för att förhandla ner räntan.

Villkor och Kvalitet

Villkoren för att kunna ansöka om ett lån genom Consector tillhör de normala. Du ska naturligtvis vara minst 18 år, ha en årlig inkomst om minst 120.000 kr eller 10.000 kr / månad samt ett Svenskt medborgarskap med personnummer.

Kvaliteten på tjänsten upplever vi mycket hög och vi tror att det kan finnas fördelar med att ansöka hos Consector för att få hjälp med förmedling av sitt lån. Detta för att företaget är nytt i branschen och att de behöver bevisa sitt värde för att växa samt att de verkligen sticker ut med sitt personliga engagemang.

Recension - Consector
Betyg 93/100

Villkor

 • Minst 18 år gammal
 • Årlig inkomst på minst 120.000 kr
 • Svensk medborgare
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

 • Underskrift
Avi-avgift: 0 - 40 kr
Uppl.avgift: 0-595 kr
Ansökningsavgift: 0 kr