Compricer

Compricer

Info om Compricer

Ränteexempel

Compricer anger inget ränteexempel. Räntor och kostnader är helt beroende respektive bank du får lån hos.
Totalbetyg: 89/100
Popularitet Mycket Bra (18/20)
Godkända ansökningar Mycket Bra (17/20)
Prisnivå Mycket Bra (18/20)
Trygghet & service Mycket Bra (18/20)
Villkor & kvalitet Mycket Bra (18/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
2 - 5 bankdagar.

Kundtjänst:
Öppet vardagar 09:00 - 18:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Compricer
Östermalmsgatan 87 B
114 59 Stockholm
Organisationsnr. 556655-5727
Compricer erbjuder Sveriges största jämförelsetjänst där du enkelt hittar det bästa lånet, försäkringen, elavtalet och mycket mer. Hos Compricer får du personlig kundservice och all hjälp du behöver för att hitta ett lån till de bästa villkoren.
Fördelar:
 • Mycket populär på Sverigekredit
 • Erbjuder personlig service
 • Visar jämförelselistor
 • Stort och tryggt bolag
 • Bra lånevillkor
Nackdelar:
 • Inte öppet på helger
 • Popularitet

  Compricer har länge varit det populäraste företaget bland alla våra användare som söker ett privatlån. Namnet är välkänt hos de flesta, speciellt då de erbjuder så mycket mer än förmedling av lån och att de marknadsförs flitigt på Aftonbladet som är samma ägare.

  Godkända ansökningar

  Statistiken över andel godkända ansökningar hos Compricer brukar hålla en genomsnittlig nivå bland alla långivare av privatlån. Den senaste månaden har det dock varit väldigt få som fått sin ansökan godkänd hos Compricer.

  Trygghet och Service

  Du kan känna dig helt trygg med att ansöka om ett lån hos Compricer. Företaget ägs av mediajätten Schibsted, som utöver denna låneförmedlartjänst äger Aftonbladet, Blocket och flera andra stora verksamheter. Compricer har överlag gott omdöme från sina kunder så vi ser  ingen annan anledning än att ge dem ett bra betyg här.

  Hos Compricer får du personlig service och rådgivning på vardagar fram till kl 18:00. Du erbjuds hjälp och support från kompetenta medarbetare som ger dig ett gott bemötande. Vi tycker att servicen är bra och att du som kund får den hjälpen du behöver. Vi ger dock ett minus för att de inte erbjuder kundtjänst på helger, vilket flera av deras konkurrenter gör.

  Villkor och Kvalitet

  För att få ansöka om ett lån genom Compricer så måste du vara minst 18 år och ha 110.000 kr i årlig inkomst, vilket är förhållandevis “snälla” villkor. Om du har betalningsanmärkningar så kan du fortfarande få  hjälp av Compricer, som då skickar din ansökan till banker och kreditbolag som godtar detta.

  Compricer håller hög kvalitet på sin verksamhet och sin tjänst. En fördel är att de även har en jämförelselista där du kan se alla kreditbolag och banker som de samarbetar med. Därifrån kan du klicka dig direkt till långivaren för att ansöka eller ansöka direkt hos Compricer för att låta dem hjälpa dig att hitta det förmånligaste lånet.

  Recension - Compricer
  Betyg 89/100

  Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Årlig inkomst på minst 110.000 kr
  • Ingen skuld hos kronofogden
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • Underskrift
  Avi-avgift: 0 - 40 kr
  Uppl.avgift: 0 - 595 kr
  Ansökningsavgift: 0 kr