Compricer

Compricer erbjuder Sveriges största jämförelsetjänst där du enkelt hittar det bästa lånet, försäkringen, elavtalet och mycket mer. Hos Compricer får du personlig kundservice och all hjälp du behöver för att hitta ett lån till de bästa villkoren.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Mycket populär på Sverigekredit
  • Erbjuder personlig service
  • Visar jämförelselistor
  • Stort och tryggt bolag
  • Bra lånevillkor
  Nackdelar:
 • Inte öppet på helger
 • Popularitet

  Compricer har länge varit det populäraste företaget bland alla våra användare som söker ett privatlån. Namnet är välkänt hos de flesta, speciellt då Compricer erbjuder så mycket mer än förmedling och jämförelse av olika typer av lån. På Compricer går det utmärkt att jämföra allt från elavtal, telefoni, bredband, pension till försäkringar och sparkonton.

  Compricer marknadsförs flitigt på Aftonbladet eftersom företaget har den norska mediakoncernen Schibsted som samma ägare.

  Compricer är ledande vad gäller kundnöjdhet och konsumentservice och rankas år efter år som en av Sveriges 100 bästa sajter. Företaget har i genomsnitt mer än 500 000 besökare varje månad och är mycket uppskattad hos konsumenter för den gratis tjänst som de erjuder och för sitt stora utbud vad gäller produktjämförelser inom ett flertal olika branscher. Tack vare Compricer är det enkelt att få en översikt och kontroll av både priser, räntor och  utgifter.

  Godkända ansökningar

  Statistiken över andel godkända ansökningar hos Compricer brukar hålla en genomsnittlig nivå bland alla långivare av privatlån. Den senaste tiden har det dock varit väldigt få som fått sin ansökan godkänd hos Compricer. En godkänd ansökan innebär bland annat att du är myndig, inte har några betalningsanmärkningar och att du har en årlig minimiinkomst på 110 000 kronor.

  Det händer ibland att man blir nekad ett lån hos de mer tradiotionella bankerna och kreditinstituten. En orsak kan till exempel vara att man har betalningsanmärkningar. Det behöver dock inte innebära att du inte kan få ett lån beviljat. Om du tillhör gruppen som har det lite svårare att få lån hos de mer traditionella bankerna har Compricer skapat en egen jämförelsekalkyl som är mer anpassad till de låneinstitut och banker som ger lån riktade just till den här gruppen.

  Hur de här bankerna och låneinstituten jobbar kan skilja sig åt och även när det gäller vilka kunder de riktar sig mot. En enkel jämförelse på Compricer ger snart dig den information du behöver.

  Trygghet och service

  Du kan känna dig helt trygg med att ansöka om ett lån hos Compricer. Företaget ägs av mediakoncernen Schibsted, som utöver denna låneförmedlartjänst även äger Aftonbladet, Blocket och flera andra stora verksamheter. Compricer har överlag gott omdöme från sina kunder så vi ser  ingen annan anledning än att ge dem ett bra betyg även här.

  Hos Compricer får du personlig service och rådgivning på vardagar fram till kl 18:00. Du erbjuds hjälp och support från kompetenta medarbetare som ger dig ett dokumnterat gott bemötande. Vi tycker att servicen är bra och att du som kund får den hjälpen du behöver. Vi ger dock ett minus för att de inte erbjuder kundtjänst på helger, vilket flera av deras konkurrenter gör.

  Villkor och kvalitet

  För att få ansöka om ett lån genom Compricer så måste du vara minst 18 år och ha 110 000 kronor i årlig inkomst, vilket är förhållandevis ”snälla” villkor. Om du har betalningsanmärkningar så kan du fortfarande få  hjälp av Compricer, som då skickar din ansökan till banker och kreditbolag som godtar detta.

  Compricer håller hög kvalitet på sin verksamhet och sin tjänst. En fördel är att de även har en jämförelselista där du kan se alla kreditbolag och banker som de samarbetar med. Därifrån kan du klicka dig direkt till långivaren för att ansöka eller ansöka direkt hos Compricer för att låta dem hjälpa dig att hitta det förmånligaste lånet.

  Compricer lån

  Är du i färd med att köpa ditt drömhus, din drömbil eller den senaste mobiltelefonen på marknaden? Ibland kan det skilja tusentals kronor på en månad mellan olika banker och låneinstitut. Därför är det viktigt att veta hos vilka aktörer de mest förmånliga priserna finns.

  På Compricer kan du enkelt och snabbt jämföra lån hos ett flertal banker och kreditgivare. Genom att jämföra lånen hos banker och krediföretag på marknaden skapar du inte bara en möjlighet för dig att spara pengar, du får också redan från början en bra insyn över hur din ekonomi kommer att påverkas av ett eventuellt lån.

  Compricer ränta

  Det kan vara en djungel hålla koll på alla räntelägen på marknaden eftersom de ibland förändras snabbt. Förändrade räntor innebär i regel att det skiljer stora summor mellan olika aktörer, som banker och kreditinstitut. Att ha koll på räntorna kan å andra sidan innebära att du kan spara åtskilliga hundralappar i månaden bara genom att välja det rätta lånet med den rätta räntan.

  Compricers jämförelseverktyg hittar de olika räntelägena både från storbanker, nykomlingarna och uppstickare på marknaden. Med tanke på att det kan finnas stora prisskillnader är Compricer ett bra verktyg för att ta reda på vad och hur mycket som skiljer sig mellan de olika aktörerna på marknaden. Det här innebär, som sagt, att du kan spara åtskilliga kronor varje år bara genom att skaffa dig en tydlig ränteöversikt.

  Compricer bolån

  Som privatperson kan du hos Compricer jämföra dina bolån hos ett flertal långivare. För att få de olika lånalternativen presenterade för dig anger du önskat lånebelopp direkt på Compricers bolånekalkylator. Compricer kommer att presentera de olika alternativen direkt för dig på skärmen. I storleksordningen från lågt till högt presenteras de billigaste lånalternativen för att avslutas med de dyraste.

  I Compricers bolånekalkylator kan du även enkelt justera och jämföra hur mycket du vill låna, vilken bindningstid du vill ha och hur mycket du kan betala av utifrån dina egna parametrar. De här valen avgör på vilken belåningsgrad du kommer att få.

  Teckna ditt avtal när du är redo

  Är du mogen för att gå vidare och ansöka om ett lån kan du göra det på en gång från Compricers hemsida. Men du kan också ansöka direkt från det låneinstitutets hemsida som du tycker har det mest fördelaktiga erbjudandet. Det här innebär i praktiken att du enkelt förflyttas från Compricers prisjämförelsesida till  låneinstituets hemsida. Därifrån kan du sedan ansöka direkt om det lån som du vill ta.

  Recension - Compricer
  Betyg 96/100

  Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Årlig inkomst på minst 110.000 kr
  • Ingen skuld hos kronofogden
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • Underskrift
  Avi-avgift: 0 - 40 kr
  Uppl.avgift: 0 - 595 kr