Bynk

Bynk är en ny mobilbank med transparens, bra räntor och användarvänlighet i fokus.
Snabbval:
Loading...
  Fördelar:
  • Mycket populär och stabil grundare
  • Användarvänlig mobilapp
  • Innovativt
  • Otroligt bra upplägg kring räntan
  Nackdelar:
  • Erbjuder enbart privatlån i dagsläget

  Bynk är en helt nylanserad lånetjänst som slog upp portarna i slutet av april 2017. Grundarna till Bynk är bland annat Lendos tidigare VD och grundare Dennis Ahlsén. Den nya mobilbanken backas även upp av tunga namn som LMK Media och Schibsted, som också äger Lendo.

  Att våra besökare föredrar Bynk för privatlån har blivit uppenbart under 2018. Det här är en otroligt populär långivare på Sverigekredit!

  Bynk ger dig som kund total insikt och inflytande över din ränta, samt möjlighet att påverka detta genom Bynkbetyg och Bynkpoäng.

  Popularitet

  Bynk må vara en helt ny mobilbank, men med den tunga uppbackningen och erfarenheten som finns i företaget så har Bynk stora chanser att bli mycket framgångsrika. Innan banken lanserades så pratades det om ett ”Lendo 2.0”, och nu är alltså äntligen Bynk här. En mycket användarvänlig låneform där kunde kan sköta allt via mobilen gör också det här till ett potentiellt toppnamn inom lånebranschen.

  Godkända ansökningar

  Bynk är helt nytt så finns det ingen uppfattning om antalet godkända ansökningar i dagsläget. Som standard kommer villkoren för en godkänd ansökning falla inom de ”vanliga” kraven på kreditvärdighet för privatlån.

  Trygghet och Service

  Bynk är absolut inte ett mindre tryggt alternativ för att det är en mobilbank. Du använder dig av Mobilt BankID som håller samma höga säkerhet som alltid för att signera lånehandlingar och dylikt. Du kan även trygga ditt lån genom att välja till Månadsskydd+. Detta är för att hjälpa dig vid oförutsedda händelser som arbetslöshet och sjukdom.

  Servicen hos Bynk följer samma mönster som resten av tjänsterna de erbjuder. Snabbt, användarvänligt och professionellt. Du kan kontakta kundtjänst via telefon, e-post eller chatt. Supporten via telefon är kostnadsfri inom Sverige. Vill du ha support via chatt så sköts detta via Facebook Messenger.

  Villkor och Kvalitet

  Grundkraven för privatlån hos Bynk följer som tidigare nämnts de ordinarie villkoren du finner hos andra långivare. Dock är minimiåldern 20 år. Utöver det så krävs det alltså att du har fast anställning med godkänd inkomst, inga skulder eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden samt vara folkbokförd i Sverige.

  Kvalitet är något som går hand i hand med Bynk redan från start. Verksamheten kommer med största sannolikhet växa och företaget har mycket kunskap, erfarenhet och ambitioner vilket gör det till ett lovande kort i lånebranschen. Planer finns redan nu på att utöka till att även erbjuda bland annat kreditkort och bolån.

  Vad gäller hemsidan och appen så finns det inget att anmärka på. Bynk är extremt snyggt, användarvänligt och mycket lättnavigerat både på webbsidan och i mobilapplikationen som finns tillgänglig både för Android och Apple.

  Recension - Bynk
  Betyg 100/100

  Villkor

  • Minst 20 år gammal
  • Inneha Mobilt BankID
  • Fast inkomst på minst 10 000 kr i månaden
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inga skulder eller betalningsanmärkningar
   Betalningsanm.
   Utan UC
   Utbetalning helg
   Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 kr
  Uppl.avgift: 398 kr