Bynk

Bynk

Info om Bynk

Ränteexempel

Belopp: 100.000 kr
Löptid: 10 år
Uppl - avgift: 398 kr
Aviavgift: 18 kr
Effektiv ränta: 4,74%
Nominell ränta: 3,95%
Månadskostnad 1043 kr
Totalbetyg: 92/100
Popularitet Mycket Bra (19/20)
Godkända ansökningar Mycket Bra (18/20)
Prisnivå Mycket Bra (18/20)
Trygghet & service Mycket Bra (19/20)
Villkor & kvalitet Mycket Bra (18/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
Vardagar 1-2 dagar efter signerad låneansökan.

Kundtjänst:
Öppet vardagar 09:00 - 17:00
Öppet fredagar 09:00 - 17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Bynk AB
Frejgatan 13
114 79 Stockholm
Organisationsnr. 559046-8574
Bynk är en ny mobilbank med transparens, bra räntor och användarvänlighet i fokus. Ansök om lån på upp till 100 000 kr direkt i mobilen.
Fördelar:
 • Mycket populär och stabil grundare
 • Användarvänlig mobilapp
 • Innovativt
 • Otroligt bra upplägg kring räntan
Nackdelar:
 • Erbjuder enbart privatlån i dagsläget

Bynk är en helt nylanserad lånetjänst som slog upp portarna i slutet av april 2017. Grundarna till Bynk är bland annat Lendos tidigare VD och grundare Dennis Ahlsén. Den nya mobilbanken backas även upp av tunga namn som LMK Media och Schibsted, som också äger Lendo. Bynk ger dig som kund total insikt och inflytande över din ränta, samt möjlighet att påverka detta genom Bynkbetyg och Bynkpoäng.

Popularitet

Bynk må vara en helt ny mobilbank, men med den tunga uppbackningen och erfarenheten som finns i företaget så har Bynk stora chanser att bli mycket framgångsrika. Innan banken lanserades så pratades det om ett ”Lendo 2.0”, och nu är alltså äntligen Bynk här. En mycket användarvänlig låneform där kunde kan sköta allt via mobilen gör också det här till ett potentiellt toppnamn inom lånebranschen.

Godkända ansökningar

Bynk är helt nytt så finns det ingen uppfattning om antalet godkända ansökningar i dagsläget. Som standard kommer villkoren för en godkänd ansökning falla inom de ”vanliga” kraven på kreditvärdighet för privatlån.

Trygghet och Service

Bynk är absolut inte ett mindre tryggt alternativ för att det är en mobilbank. Du använder dig av Mobilt BankID som håller samma höga säkerhet som alltid för att signera lånehandlingar och dylikt. Du kan även trygga ditt lån genom att välja till Månadsskydd+. Detta är för att hjälpa dig vid oförutsedda händelser som arbetslöshet och sjukdom.

Servicen hos Bynk följer samma mönster som resten av tjänsterna de erbjuder. Snabbt, användarvänligt och professionellt. Du kan kontakta kundtjänst via telefon, e-post eller chatt. Supporten via telefon är kostnadsfri inom Sverige. Vill du ha support via chatt så sköts detta via Facebook Messenger.

Villkor och Kvalitet

Grundkraven för privatlån hos Bynk följer som tidigare nämnts de ordinarie villkoren du finner hos andra långivare. Dock är minimiåldern 20 år. Utöver det så krävs det alltså att du har fast anställning med godkänd inkomst, inga skulder eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden samt vara folkbokförd i Sverige.

Kvalitet är något som går hand i hand med Bynk redan från start. Verksamheten kommer med största sannolikhet växa och företaget har mycket kunskap, erfarenhet och ambitioner vilket gör det till ett lovande kort i lånebranschen. Planer finns redan nu på att utöka till att även erbjuda bland annat kreditkort och bolån.

Vad gäller hemsidan och appen så finns det inget att anmärka på. Bynk är extremt snyggt, användarvänligt och mycket lättnavigerat både på webbsidan och i mobilapplikationen som finns tillgänglig både för Android och Apple.

Recension - Bynk
Betyg 92/100

Villkor

 • Minst 20 år gammal
 • Inneha Mobilt BankID
 • Fast inkomst på minst 10 000 kr i månaden
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inga skulder eller betalningsanmärkningar
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

 • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 18 kr
Uppl.avgift: 398 kr
Ansökningsavgift: