Bluestep

Bluestep

Info om Bluestep

Ränteexempel

Belopp: 100.000 kr
Löptid: 5 år
Ränta: 8,90%
Effektiv ränta: 9,84%
Uppl-avgift: 495 kr
Aviavgift: 15 kr / mån
Månadskostnad: 2086 kr
Att återbetala: 125.654 kr
(Information från långivaren)
Totalbetyg: 76/100
Popularitet Bra (14/20)
Godkända ansökningar Bra (16/20)
Prisnivå Medel (9/20)
Trygghet & service Mycket Bra (17/20)
Villkor & kvalitet Mycket Bra (20/20)
Förklaring av betyg

Utbetalningstider:
2 - 5 bankdagar

Kundtjänst:
Öppet vardagar 08:00 - 19:00
Öppet fredagar 08:00 - 17:00
Öppet lördagar Stängt
Öppet söndagar Stängt
Bluestep Finans AB
Box 23138
104 35 Stockholm
Organisationsnr. 556717-5129
Bluestep är specialister på att hjälpa de som har ekonomiska svårigheter, som betalningsanmärkningar och låg inkomst. Här kan du låna 10.000 - 350.000 kr i upp till 13 år. Bluestep erbjuder även bolån och sparande.
Fördelar:
  • Trygg långivare
  • Generösa lånevillkor
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Erbjuder låneskydd
Nackdelar:
  • Ej kundtjänst på helger

Popularitet

Bluestep är av naturliga anledningar en mycket populär långivare på Sverigekredit. Företaget marknadsför sig väldigt mycket och med tanke på den generösa tjänst som Bluestep erbjuder så är det inte konstigt att så många väljer långivaren.

Godkända ansökningar

Andelen godkända ansökningar hos Blusetep är många och det är inte så konstigt med tanke på att de hjälper alla privatpersoner, oavsett ekonomisk status. Det innebär inte per automatik att du får din låneansökan godkänd men om du har betalningsanmärkningar eller andra ekonomiska förhinder så är chansen störst hos Bluestep.

Trygghet och Service

Bluestep är helt klart en trygg långivare som funnits sedan 2005 och som idag är Sveriges största kreditbolag som hjälper privatpersoner med ekonomiska svårigheter och betalningsanmärkningar. Företaget visar fantastiska siffror och känns onekligen stabilt. Låntagare av privatlån erbjuds även låneskydd.

Servicen hos Bluestep håller hög standard och det är överlag en mycket hjälpsam långivare. Den enda nackdelen är att du inte kan nå deras kundtjänst under helger, utan måste då vänta till nästkommande vardag.

Villkor och Kvalitet

Villkoren för att få låna hos Bluestep är väldigt generösa. Det enda som krävs är att du är myndig, har en regelbunden inkomst genom fast jobb, vikariat, pension eller annan inkomst. Du kan ha upp till fem betalningsanmärkningar och ändå bli godkänd, räkna dock med en hög ränta i dessa fall.

Kvaliteten på tjänsten är oklanderlig och informationen på hemsidan är både omfattande och lätt att hitta. Bluestep är en långivare som specialiserat sig på att hjälpa personer som blivit nekade lån hos andra banker och här gör långivaren ett kanonjobb med att hitta lösningar som fungerar.

Recension - Bluestep
Betyg 76/100

Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Regelbunden inkomst
  • Svensk medborgare
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • Underskrift
  • Telefonsamtal
Avi-avgift: 15 kr
Uppl.avgift: 495 kr
Ansökningsavgift: 0 kr